PRIJA IMA PROBLEM U BRAKU SA BRENINIM SINOM: Odrukala ga javno, evo šta je rekla o njegovim NAVIKAMA i MANAMA!
Foto: Emilija Jovanović

AU

PRIJA IMA PROBLEM U BRAKU SA BRENINIM SINOM: Odrukala ga javno, evo šta je rekla o njegovim NAVIKAMA i MANAMA!

Aleksandra je otkrila šta zamera Filipu, zbog čega joj nikada ne polazi za rukom da se s njim posvađa, ali se osvrnula i na nedavne spekulacije da svom suprugu nije verna

Objavljeno:

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović uskoro će proslaviti tri godine braka, a pevačica je za domaće medije progovorila o problemima u braku.

Aleksandra je otkrila šta zamera Filipu, zbog čega joj nikada ne polazi za rukom da se s njim posvađa, ali se osvrnula i na nedavne spekulacije da svom suprugu nije verna. - Ne zameram mu ništa, ali mi smeta što je ponekad nemaran i što razbacuje stvari po kući. Ja sam Devica u horoskopu i volim da je sve na svom mestu - istakla je ona.

A onda se osvrnula i na spekulacije da svom mužu nije verna.

- Kako da komentarišem to uopšte? To su gluposti. Glupa priča potpuno. Ja ne znam čime je to uopšte izazvano i kakva je bila namera. Filip i ja se smejemo svemu tome - dodala je ona.

A na kraju je otkrila i zbog čega se ona i njen suprug nikada nisu posvađali.

- Kad sam nervozna i kad hoću da se svađam, Filip me uopšte ne sluša. Tada se svađam sama sa sobom i zbog toga se mi zapravo nismo nikada ni posvađali jer on mene iskulira i to tako prođe - završila je u izjavi za domaće medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.