ESPRESO HELIJUM: Ministarke se naduvale i napravile nam haos u studiju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Espreso.co.rs

Koja ludnica!

ESPRESO HELIJUM: Ministarke se naduvale i napravile nam haos u studiju! (VIDEO)

Edita i njene Ministarke bile su ovonedeljne gošće naše nove rubrike Espreso Helijum i svojim urnebesnim pevanjem hitova patosirale nas od smejanja
Objavljeno:

Ministarke su se ovom prilikom u našem studiju totalno "uradile", ali moraćete da sačekate ponedeljak i pogledate kako je ovo u full-u izgledalo, a do tada možemo samo malo da vas zaintrigiramo sledećim videom:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Edita je helijumsku zabavu u studiju započela pesmom "Zašto moje suze teku sad" od grupe "Energija", ali mi se nismo pitali zašto - znali smo da plačemo zbog ministarkinog presmešnog glasa i pevanja.

Ali, ona je bila nemilosrdna i ovde nije stala, već joj se pridružio i ostatak njenog benda i potpuno nas izuo od smeha.

- Na tvome tragu ja sam sad, kao luda jurim kroz grad, vrati mi ljubav vrati mi mir, ti si tražen mrtav il živ - odzvanjao je našim studijom njihov hit "Mrtav ili živ", a mi smo se bukvalno valjali.

foto: Printscreen/Espreso.co.rs

Espreso helijum: Kakvo ludilo! Urađena Ana Sević peva čuvene hitove i zvuči kao Pokemon! (VIDEO)

Na svakih 15 dana, samo na našem sajtu, poznati će vas nasmejati do suza, ali i sami sebe. Oni će imati zadatak da otpevaju jednu svoju i nekoliko tuđih pesama, ali pod "dooobrim gasom"!

Pogledajte kako se pre Ministarki "uradila" pevačica Ana Sević i "naduvana" pevala velike hitove:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.