SVI JE NAPADAJU, TRPI UVREDE: Kija Kockar u Kontra Šouu progovorila o učešću majke Nadice u rijalitiju!
Foto: Kurir TV

opa

SVI JE NAPADAJU, TRPI UVREDE: Kija Kockar u Kontra Šouu progovorila o učešću majke Nadice u rijalitiju!

Moja mama nema 60 godina kao što govori ona sama, ima 59 godina, nije baba, nema ni unučad

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar večeras je u emsiji “Kontra šou” govorila o svojoj majci Nadici Zeljković koja je od septembra deo rijalitija “Zadruga”:

kontrashow5
foto: Kurir TV

Ona je tamo. Kruška ne može da rodi jabuku. Ona je mene rodila, vaspitala, ja sam polovina nje. Neke loše stvari koje sam imala od tate ona je pokušala da vaspitnjem koriguje, ostale su neke stvari od tate, geni su geni. Pokupila sam od oboje dobre strane - rekla je Kija.

kontrashow5
foto: Kurir TV

Svi je napadaju. Moja mama nema 60 godina kao što govori ona sama, ima 59 godina, nije baba, nema ni unučad. Ona se tamo bori, svi je napadaju jer govore istinu. Nisam imala poziv sa njom, ne zovu me da budem žiri da se neke stvari ne bi promenile. Bila sam ljuta na početku, bila je ispijena jer je držala to u sebi. Kad je konačno rekla to što misli, ja sam bila preponosna, iako je trpela uvrede, iako su pominjali mene. Nema veze, nek kaže šta misli i nek bude svoja i ja ću biti najponosnija - zaključila je Kija u emsiji Kontra šou.

02:22

SVI JE NAPADAJU, TRPI UVREDE: Kija Kockar u Kontra Šouu progovorila o učešću majke Nadice u rijalitiju: Nisam imala poziv s njom, ali sam preponosna

GLEDAJTE KONTRASHOW UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.