BOJANA MALJEVIĆ NA UDARU OPASNIH PRETNJI: Oglasila se i pomenula TUŽILAŠTVO, poslala VAŽNU poruku!
Foto: RTV Marš Printscreen

drama

BOJANA MALJEVIĆ NA UDARU OPASNIH PRETNJI: Oglasila se i pomenula TUŽILAŠTVO, poslala VAŽNU poruku!

Ovakve pretnje uvek i isključivo dolaze od nacionalista, samo je pitanje koji su nacionalisti u trendu, da li su to botovi vlasti ili opozicije

Objavljeno:

Glumica i producentkinja Bojana Maljević, koja je posle tvita podrške ekipi filma "Quo vadis, Aida?" u noći dodele Oskara između nedelje i ponedeljka dobila pretnje i uvrede, kaže da ih nije prijavila, jer ni ranije nije imala dobra iskustva.

„Tužilaštvo ne reaguje ni na mnogo skandaloznije stvari nego što su pretnje jednoj glumici i producentkinji, tako da tu ne očekujem nikakvu reakciju, vide svi šta se dešava, pa ako neko smatra da treba da reaguje…“, izjavila je Bojana Maljević za „N1“.

„Ovakve pretnje uvek i isključivo dolaze od nacionalista, samo je pitanje koji su nacionalisti u trendu, da li su to botovi vlasti ili opozicije, ili ovakva specifična situacija kada sam ja samo čestitkom kolegama na velikom uspehu u noći dodele tako jedne značajne nagrade kao što je Oskar, a smatram da je to najmanje što sam mogla da uradim za tako veliki uspeh, dobila užasne uvrede“, navodi u „Danu uživo“ na TV N1 glumica.

Bojana Maljević
foto: Printscreen/youtube

Podsetimo, glumica i producentkinja Bojana Maljević, napisala je ranije na Tviteru da dobija jezive pretnje i uvrede zbog toga što je pred ovogodišnju dodelu Oskara poželela sreću i čestitala na uspehu ekipi filma „Quo vadis, Aida?“. Kako je napisala, to je sramotna slika jednog dela Srbije danas.

„Pred dodelu Oskara sam poželela sreću ekipi filma #QuoVadisAida čestitala sam kolegama na uspehu, posebno mojoj koleginici Jasni Đuričić. To šta se nalazi u komentarima mog Tvita, ta vrsta uvreda i pretnji – jeziva je slika jednog dela Srbije danas. Stid“, napisala je Maljević na Tviteru.

Ona je dodala da je prestrašno i kakve uvrede i pretnje iz Hrvatske dobija njena koleginica Nataša Drakulić.

„Prestrašno je i kroz šta poslednjih nedelja i meseci prolazi scenaristkinja filma Dara iz Jasenovca, Nataša Drakulić, koja dobija iz Hrvatske stravične pretnje, uključujući pretnje smrću. Brojnost i načini na koje su moje kolege izložene riziku zbog svog rada, užasavajuća je“, nadovezala se Maljević.

Neki od komentara ispod tvita Bojane Maljević bili su „Pomijama ćemo te hraniti, nakazo“ i „Moj đon je čistiji od tvog obraza“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.