INFLUENSERI ZAKUCALI PRIZNANJEM: Otkrili koliko ZARAĐUJU, pa ispričali svoju najveću BLAMČINU!
Foto: Marina Lopičić

šok

INFLUENSERI ZAKUCALI PRIZNANJEM: Otkrili koliko ZARAĐUJU, pa ispričali svoju najveću BLAMČINU!

- Sve u svoje vreme, pojaviće se i prinčevi kada bude trebalo. Sve tri čekamo pravog - poručuje

Objavljeno:

Trenutno najpopularnije influenserke Anna Lazarević, Ruža Rupić i Lea Stanković broje hiljade pratilaca na društvenim mrežama. Za kratko vreme postigle su ogroman uspeh, a sada ističu kako im samo fali princ na belom konju.

- Sve u svoje vreme, pojaviće se i prinčevi kada bude trebalo. Sve tri čekamo pravog - poručuje Lea, dok Ruža dodaje:

- Kod mene se od princa i konja pojavi samo konj, i to čak ni onaj beli iz crtanih filmova - govori kroz osmeh Rupićeva, koja će sa majkom proslaviti Uskrs.

- Praznik ću provesti sa mamom. Pripremićemo sjajnu gozbu, kako bismo sve uklopile. Dok sam bila manja, tradicija mi je bila da putujem sa mamom za Uskrs. Tako smo jednom prilikom obišle celu Italiju, međutim sad sam porasla i to više tako ne funkcioniše - kaže influenserka.

Stankovićeva planira da praznike provede u krugu porodice.

Lea Stanković
foto: Instagram Lea Stanković

- Proslaviću praznike kao i svake godine sa porodicom, ove godine možda u manjem krugu zbog situacije sa virusom korona. Dok sam još išla u školu, uvek sam imala raspust. Obično sam putovala, ali baš taj dan kad je Uskrs red je da budem kod kuće sa porodicom. Ove godine sam konačno otišla na putovanje u Istanbul, pošto tokom cele prošle nisam mogla. Odmorna nisam, ali sveža jesam (smeh). Nismo se odmarali nego smo po ceo dan gledali, šetali, snimali - ističe Lea.

Sličan plan ima i Anna Lazarević.

- Planiram da idem na selo kako bismo obišli babu i proslavili praznik s njom - izjavljuje Anna i započinje priču o tome koliko u doba krize influenseri zarađuju.

Ne pričamo o nekim ogromnim sumama što se tiče zarade. U inostranstvu se mnogo više zaradi nego kod nas, ali se živi normalnim životom od ovog posla - poručuje ona, a Ruža se nadovezuje:

- To je i najveći problem ovog posla što uvek moraš da budeš raspoložen. I kad ti nije do toga, ti moraš. Niko te ne pita da li si imao neki problem ili lošu situaciju. Nije radno vreme od 9 do 5, ceo dan smo u našoj ulozi - smatra Rupićeva koja je imala neprijatnu situaciju sa fanom.

Ruža Rupić
foto: Instagram

- Otišla sam u kliniku da vadim krv. Ustala sam oko osam sati i obukla prvo što sam našla. Imala sam širok duks i donji deo pidžame. Mene sačeka fan i kaže: „Možemo li da se slikamo?“, a ja ni na šta ne ličim. I šta sad ja da kažem? Uvek kažem može, ali baš da me vide u pidžami, previše je - govori Ruža, dok je i Lea imala sličan problem.

- Meni nije problem da se slikam kad god, ali kada mi stigne hrana u restoranu, tad nastaje pakao. Ja krenem brzo da jedem, napunim usta kao da će neko da mi otme i onda mi u tom trenutku neko priđe da se fotografišemo. A ja ne mogu da progovorim koliko su mi usta puna - kaže Stankovićeva, na čije se reči nadovezuje Lazarevićeva.

- Kod mene sve zaista može, ali ne volim kad mi dolaze na kuću. Zvone mi na vrata i pitaju da se fotografišemo, to mi je jezivo. Sve ostalo je sasvim u redu, ništa mi ne pada teško. Najbitnija mi je privatnost - zaključuje Anna i za kraj otkriva da krajem meseca izbacuje pesmu kad i Ruža Rupić.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.