NAŠA POZNATA VODITELJKA JE DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU, JAKO JE LOŠE: Užasan PERIOD života!
Foto: Print Screen Youtube

POTRESNO

NAŠA POZNATA VODITELJKA JE DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU, JAKO JE LOŠE: Užasan PERIOD života!

Nije joj bilo lako...

Objavljeno:
  • 68

Voditeljka Dragana Katić rasplakala se u emisiji dok je pričala o najtežem periodu u životu, kada joj je majka bila bolesna.

Njoj i njenim sinovima, blizancima Bojanu i Bobanu, odlazak voditeljkine majke je veoma teško pao, a Dragana je već u nekoliko navrata isticala da joj je bilo jako teško kada je ostala bez oba roditelja.

Dragana Katić
foto: Print Screen Youtube

Dok joj je majka bila bolesna i dok ju je vodila na skener i na hemioterapiju, voditeljka je sve vreme radila i uvek bila sređena i nasmejana pred kamerama, pa niko nije mogao ni da pretpostavi sa čime se nosila. Taj period kaže da joj je bio najteži, jer je i finansijski bila u veoma lošoj situaciji.

Među teškim trenucima kojih se seća jeste i punoletstvo njenih sinova, pre kojeg je ostala bez majke, a oni bez bake. Ipak, odlučila je da im u najužem krugu porodice i prijatelja napravi proslavu, a tražila je tada pesmu "Kako si majko, kako si oče", zbog koje joj i danas idu suze na oči.

Dragana Katić
foto: Instagram

- Ja sam tražila tu pesmu za njihov osamnaesti rođendan koji sam priredila za jako mali krug ljudi, baš prijatelja i familije. To je negde bio vrhunac večeri i negde sam znala da moji roditelji znaju da oni slave osamnaesti - rekla je voditeljka i rasplakala se u emisiji "Balkanskom ulicom".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media