BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA BIVŠE JUGE, A DANAS...Pogledajte fotke, neverica kako izgleda (FOTO)
Vlatka Pokos, Foto: Instagram/Vlatka Pokos

poruka

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA BIVŠE JUGE, A DANAS...Pogledajte fotke, neverica kako izgleda (FOTO)

- Imam pozitivan odnos prema životu, sazrevanju i promenama koje donose godine- rekla je

Objavljeno:

Vlatka Pokos (51), hrvatska pevačica iznenadila je svoje pratioce na Instagramu starim fotografijama sa letovanja na Karibima. Ono što jebilo veoma interesantno jeste tekst koji je napisala ispod objave. Pratoci mogu pročitati kakose ona nosi sa starenjem i zašto nikad neće biti "plastična nakaza".

- Ove fotografije su privatne i nikad do sada objavljene. Starijeg su datuma ali uvek vrijedi prisetiti se lepih mesta koja smo posetili, zar ne? - započela je Pokos.

- Mnogi ljudi mi se javljaju i govore da bi trebalo da budem više prisutna na Instagramu pa ću to i učiniti. U poplavi plastike i umetnog izgleda, ponosna sam na svoju prirodnost - rekla je Pokos o plastičnim operacijama i dodala:

- Imam pozitivan odnos prema životu, sazrevanju i promenama koje donose godine. Činim sve da živim zdravo i usporim znakove starenja ali nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz Fotošopa - obećala je Vlatka.

Podsetimo, Vlatka već neko vreme živi i radi u Kanadi, a nakon 13 godina duge sudske bitke oslobođena je tužbe koju je podneo sin njenog bivšeg supruga Josipa Radeljaka (77).

1 / 4 Foto: Instagram/Vlatka Pokos

Njegov sin Leo je tražio da Vlatka vrati 40.529 evra potrošenih tokom braka s njegovim ocem. Vlatka je presudom oslobođena tužbe, a Leo je morao da plati 5.873 evra sudskih troškova.

Bonus video:

01:41

DA ANĐELA DIMITRIJEVIĆ PREŽIVI, PROHODA i NASTAVI DA ŽIVI SVOJ MLADI ŽIVOT!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.