Ekskluzivno! Potresna ispovest Marka Bulata: Ma, kakva droga - izgubili smo bebu! (FOTO)
Foto: Story

ZAJEDNIČKA ISPOVEST O VELIKOJ ŽIVOTNOJ DRAMI

Ekskluzivno! Potresna ispovest Marka Bulata: Ma, kakva droga - izgubili smo bebu! (FOTO)

Folk pevač i njegova supruga, nakon kritičnog i izuzetno teškog perioda kada su izgubili bebu, ponovo su se susreli s velikim problemima kada su u medijima objavljene spekulacije da je ona privedena zbog droge
Objavljeno: 13:29h

Za folk pevača Marka Bulata (43) i njegovu suprugu Mariju (30) sredinom septembra počeo je izuzetno težak period kada je objavljeno da je ona privedena zbog posedovanja droge, pričaju oni za Story.

Supružnici su tada odlučili da otputuju u Grčku kako bi se sklonili od svega i na miru pokušali da dođu sebi i odluče kako će i šta dalje raditi.

Iako su planirali da će drugu godišnjicu zabavljanja, koja je bila 27. septembra, proslaviti sa osmehom na licu i uz dobru muziku, kako inače vole da provode vreme, tog utorka su u intervjuu za magazin Story pričali o svemu što ih je zateklo u poslednje vreme, ali i o Marijinoj trudnoći koja je zbog komplikacija prekinuta neposredno pre svadbe 2015. godine.

foto: Story

Bez osmeha koji je karakterističan za ovu porodicu, sa tugom u glasu, pokušali su da se distanciraju od svega, pa tako ona vreme provodi sa ćerkicom Sofijom (8), dok Marko završava master rad i slika ikone...

Kompletan intervju pročitajte u novom, 576. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 30. spetembra

(Espreso.co.rs/ Izvor: Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.