MARINKO ROKVIĆ ODBIO DA SNIMI PESME ZBOG KOJIH SU SE DRUGI OBOGATILI I POSTALI ZVEZDE: Napravio je ogromnu grešku!
Foto: Ana Paunković

au

MARINKO ROKVIĆ ODBIO DA SNIMI PESME ZBOG KOJIH SU SE DRUGI OBOGATILI I POSTALI ZVEZDE: Napravio je ogromnu grešku!

- Marinko Rokvić je mnogo grešaka napravio. Nudio sam mu "Luckasta si ti" a njega je to asociralo na ludost, pa je na kraju uzeo Miroslav Ilić kome sam nudio "Potražiću oči nešto zelenije" a on je rekao kako to nije za njega

Objavljeno:

Dragan Aleksandrić, jedan od najplodonosnijih autora na prostoru bivše Jugoslavije napisao je preko 6000 pesama za skoro sva velika imena narodne muzike, a mnogim pevačima su upravo njegovi hitovi obeležili karijere.

Tokom svoje karijere duge preko 50 godina ističe da je radio mnogo i da je poput krojača uvek umeo da nađe "pravu meru" i tačno proceni ko bi tu pesmu najbolje izneo, ali priznaje da pevači često nemaju taj osećaj te da često ne prihvate hitove koji su im namenjeni.

Marinko Rokvić
foto: Printscreen

- Marinko Rokvić je mnogo grešaka napravio. Nudio sam mu "Luckasta si ti" a njega je to asociralo na ludost, pa je na kraju uzeo Miroslav Ilić kome sam nudio "Potražiću oči nešto zelenije" a on je rekao kako to nije za njega - ispričao je kompozitor i dodao kako ako je nekome suđeno da ima dobru pesmu, ona će ga kad-tad pronaći.

Nije tajna ni da je posle pesama "Nežno, nežnije", "Izvini dušo izvini" Nada Topčagić odbila numeru "Evo ti srce na dlanu" koju izvodi Bilja Jevtić.

- Ja sam joj rekao uzmi pesmu hit je, ali ona je bila uporna da neće. Nada nije mi malo naivna, ona je opasan pevač - rekao je Dragan u Grandovoj emisji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.