PRIČALO SE DA GA PRIJA VARA: Otkrivene sve tajne braka Filipa i Aleksandre, pevačica i PLAKALA!
Foto: Damir Dervišagić

AU

PRIČALO SE DA GA PRIJA VARA: Otkrivene sve tajne braka Filipa i Aleksandre, pevačica i PLAKALA!

Pevačica tvrdi da im tračevi nisu pokvarili odnos, zato što veruju jedno drugom

Objavljeno:

Aleksandra Prijović kaže da se sa suprugom Filipom Živojinovićem smejala pričama da ima ljubavnika.

Pevačica tvrdi da im tračevi nisu pokvarili odnos, zato što veruju jedno drugom.

- Glupa je priča da imam ljubavnika! Ne znam čime je to uopšte izazvano, ali se zna kakva je bila namera. Kada je čuo tračeve, Filip se smejao, a i ja zajedno sa njim. Između nas postoji poverenje, koje niko sa strane ne može da poljulja. Čak jedno drugom nikada ne proveravamo telefone, jer nismo ljubomorni. Sigurni smo u našu ljubav - kaže Aleksandra, koja je po prvi put progovorila o navodnoj preljubi. Bez obzira na savršen odnos koji imaju, pevačica je otkrila šta zamera sinu Bobe Živojinovića.

Filip Živojinović
foto: printscreen

- Ja sam Devica u horoskopu i veoma sam pedantna, pa me nervira kada Filip ostavlja stvari svuda po kući, a ja moram da idem i skupljam za njim. Oko toga mu s vremena na vreme prigovaram, jer volim da je sve na svom mestu - priča Prijovićka. Pevačica, međutim, dodaje da se njih dvoje nikada nisu posvađali, jer Živojinović nije konfliktna ličnost. - Kada sam nervozna i hoću da se svađam, Filip me samo iskulira, pa se prepirem sama sa sobom. Ali pošto sam takmičarski nastrojena i ne volim da gubim u društvenim igrama, on tada izvuče deblji kraj, pošto ga psujem kada izgubim. Kažem mu svašta, pa mi posle bude žao - iskrena je pevačica. Ona se, otkako je počela pandemija koronavirusa, ne odvaja od sina Aleksandra, pa joj je teško palo kada ga je upisala u vrtić.

- Plakala sam kada smo ga prvi dan ostavili. Volela bih da je stalno sa mnom, ali je ovako bolje za njega. Treba da se socijalizuje. Kad god se vrati iz vrtića, vidim da je nešto novo naučio i to me veoma raduje. Ali mi je i dan-danas teško kada treba da ga ostavim kako bih završila neke obaveze. Trenutno je i bolestan, pa mi je još teže. Kad god krenem negde, on viče: "Mama, dođi!", pa moram da se iskradam kako bih izašla iz kuće. Biće mi još teže zbog njega da se vratim nastupima, iako sam ih se veoma uželela - završava Prijovićka, koja još ne planira da Aleksandru rodi brata ili sestru: - Drugo dete bih volela da dobijem tek za dve-tri godine.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.