SVEŠTENIK POMIRIO SNEŽANU ĐURIŠIĆ I ZORICU MARKOVIĆ: Bile su dugo u VELIKOM SUKOBU, a onda ih SVETINJA spojila!
Foto: Printscreen

lepo

SVEŠTENIK POMIRIO SNEŽANU ĐURIŠIĆ I ZORICU MARKOVIĆ: Bile su dugo u VELIKOM SUKOBU, a onda ih SVETINJA spojila!

Istina je, čula sam se sa Snežanom preko sveštenika. Evo kako je bilo

Objavljeno:

Svađa između pevačica narodne muzike Snežane Đurišić i Zorice Marković redovno je bila zastupljena u medijima i one duži vremenski period nisu pričale, a onda je pevačica rešila da otkrije kako je došlo do pomirenja.

- Istina je, čula sam se sa Snežanom preko sveštenika. Evo kako je bilo. Taj pop je išao kod nje da sveti vodicu, a ja sam mu javila da pre toga dođe kod mene, jer smo mi tu, u istom kraju, pripadamo istoj crkvi - započinje priču Zorica.

Zorica Marković
foto: Sonja Spasić

- Kad je došao kod Snežane, pop me je nazvao i dao telefon njoj. Popričale smo malo i o mom bratu koji je nedavno preminuo i o svim ostalim stvarima. Mada, nikakve posebne svađe nije ni bilo. Njoj nije bilo pravo kada sam rekla da je njeno pevanje malo frigidno, da mi je malo hladnije, za razliku od pevanja Ane Bekute. Ali nije to za ljutnju. Ja imam pravo glasa i pravo na svoje mišljenje. Ništa loše nisam mislila, taman posla - dodala je Markovićeva, pa zaključila:

Snežana Đurišić
foto: Ana Paunković

- Nikom nije lako, a i ti njeni problemi sa sinom… Ma kome je lako kada su deca u pitanju, ali šta će… Sve je to život. To je tako kada ste javna ličnost, na tacni vas iznesu i još dodaju priča i pričica. Šta će, neka se drži. Prebrodiće sve, kao i uvek - završava pevačica.

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.