SANDRA AFRIKA SE OBRUKALA, STALA TVITERAŠIMA NA METU: Njena GREŠKA ju je SKUPO KOŠTALA, pravopis nije jača strana!
Foto: RTV Pink printscreen

hit

SANDRA AFRIKA SE OBRUKALA, STALA TVITERAŠIMA NA METU: Njena GREŠKA ju je SKUPO KOŠTALA, pravopis nije jača strana!

Jedva su čekali...

Objavljeno:

Objave popularne pevačice Sandre Afrike na Instagramu uvek privuku ogromnu pažnju i izazovu lavinu reakcija, a ovaj put, na iznenađenje mnogih, ovakav efekat nije postigla golišavim fotografijama, već jednim naizgled potpuno običnim snimkom.

Naime, Sandra je snimila svoju majku koju je uhvatila dok je krila čokoladice od ostalih ukućana, i tom prilikom pisanim putem dodatno pojasnila ovu anegdotu, pri tom ne vodeći računa o pravopisu.

Sandra Afrika
foto: Printscreen

- Majka. Nikome ne da čokoladice omiljene. Mnogo je slatka, kao malo dete krije čokoladice od ukućana - napisala je Sandra, koja je rečcu "ne" napisala spojeno sa glagolom, što nije prošlo neopaženo na Tviteru.

- Ali Sandra Afrika koja piše NEDA spojeno. Neda Ukraden joj neće zameriti - napisao je jedan od tviteraša, a ubrzo su usledili i komentari - i dok su jedni jedva dočekali da upute prozivke na njen račun, drugi pak veruju da je reč samo o pukom lapsusu koji je pevačica napravila u brzini, a bilo kako bilo, nema sumnje da će sledeći put Sandra posebno obratiti pažnju na ove "sitnice" pre objavljivanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.