NAKON TRAGIČNE SMRTI NAŠEG VELIKANA, CELA ESTRADA U SUZAMA: Njihove reči su toliko tužne da i kamen PLAČE!
Foto: Profimedia

OPA

NAKON TRAGIČNE SMRTI NAŠEG VELIKANA, CELA ESTRADA U SUZAMA: Njihove reči su toliko tužne da i kamen PLAČE!

Neki su se oglasili na društvenim mrežama zajedničkim fotografijama sa Banjcem, neki su se opraštali emotivnim pismima, a neki smatraju da ne postoje reči kojima bi se opisali njegov lik i delo

Objavljeno:

Pevači i muzičari opraštaju se od iznenada preminulog klavijaturiste, kompozitora i aranžera, Aleksandra Banjca, emotivnim porukama i zajedničkim fotografijama, dok neki smatraju da ne postoje reči kojima bi se mogli opisati njegov lik i delo.

Klavijaturista, kompozitor i aranžer, Aleksandar Banjac, koji je juče preminuo u 45. godini, bio je čovek kojeg je obožavala i uvažavala cela estrada. Kada se sinoć pročulo za njegovu smrt, muzičari su se osećali kao da su izgubli nekog najrođenijeg. Neki su se oglasili na društvenim mrežama zajedničkim fotografijama sa Banjcem, neki su se opraštali emotivnim pismima, a neki smatraju da ne postoje reči kojima bi se opisali njegov lik i delo.

Goca Tržan
foto: Marina Lopičić

Pevačicu Gocu Tržan u inostranstvu je sačekala tužna vest. Naime, ona je besna što je dosta njoj dragih ljudi preminulo u kratkom vremenskom periodu, pa oseća veliku mržnju zbog tragedija.

„Uvek je bilo veliko zadovoljstvo raditi sa Bakijem. Prosto je neverovatno da pričamo o njemu u prošlom vremenu. Saučešće porodici! Mrzim ovo“, rekla je Goca.

Pevačica Zorana Pavić ponosna je na to što joj je Aleksandar svirao na koncertu u centru „Sava“, a njegov gubitak zauvek će pamtiti.

„Ljudina! Svirao mi je koncert. Bože, šta ti je?! O čemu se radi? Zašto nam odnosiš najbolje? Hvala ti na privilegiji da budem sa tobom na sceni. Maestro. Večna ti slava“, rekla je Zorana za Nova.rs, a onda iste reči objavila i na svom Instagram profilu.

Voditeljka Vesna Dedić imala je priliku da sarađuje sa Banjcem, koji je ulepšavao njenu emisiju „Balkanskom ulicom“.

„Poslednji pozdrav iz Balkanske ulice čarobnom umetniku, harizmatičnom Aleksandru Banjcu. Ostajem i dalje pri onome što sam rekla na kraju ovog snimka… Ali nema ni para, ni Banjca, niti snage d ase tako često pozdravljam sa ljudima koji su deo mog emotivnog kapitala. Nijedan takav pre njega nije ušao u studio RTS-a, niti Nova S. Ulepšao je mnoge moje emisije. Saučešće porodici koja je izgubila tako mladog oca i supruga“, napisala je Vesna na svom Instagram profilu u opisu video snimka.

Nikola Demonja, suprug Ane Štajdohar, svirao je svojevremeno sa Banjcem u bendu Zdravka Čolića. Zbog iznenadne tragične vesti, Demonja je ostao bez reči.

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.