Ammar Mešić i Olja Lević uživaju na Maldivima: ZASLUŽILI SMO ODMOR!
Foto: Printscreen

divno

Ammar Mešić i Olja Lević uživaju na Maldivima: ZASLUŽILI SMO ODMOR!

– Pre Maldiva zajedno smo uživali i u Kapadokiji i stvarno smo zaslužili odmor

Objavljeno:

Popularni mladi glumci Ammar Mešić i Olja Lević koji su se proslavili ulogama u hit seriji „Igra sudbine“ uključili su se danas u program televizije K1 sa Maldiva i to direktno iz plićaka u kojem su se brčkali.

- Ne uspevamo da se rashladimo, jer je i voda jako topla. Trenutno je 30 stepeni, a subjektivni osećaj je da je 45 – kazala je s prepoznatljivim širokim osmehom Olja.

– Pre Maldiva zajedno smo uživali i u Kapadokiji i stvarno smo zaslužili odmor i uživanje. Naporno smo radili i snimali prethodnih godinu dana. I kada se vratimo nastavljamo snimanje „Igre sudbine“ – rekla je mlada glumica u emisiji „Kec na jedanaest“.

Ammar I OLJA
foto: Printscreen

Otkrila je Aleksandri i Bošku i da su juče Ammar i ona sa društvom otišli na ronjenje, ali da se ona u tom sportu baš i ne pronalazi. - Meni je bilo super, ali Olja... Zaključili smo da ronjenje ipak nije za nju - s osmehom je rekao Ammar. – Doduše ni let balonom joj se nije svideo, jedva da sam jednu dobru sliku uspeo da napravim za „Instagram“ iz Kapadokije jer se na svakoj videlo koliko je prestravljena.

Olja je kazala da se mnogo boji visine ali da je pre nekoliko dana uspela da se užetom spusti s Avalskog tornja samo iz tog razloga jer je spust bio – bezbedan.

- Bila sam sa profesionalcima i imala svu potrebnu opremu pa sam se osećala bezbedno, ali u balonu – to sam jedva preživela – rekla je Olja Lević na K1. Mladi glumci na Maldivima će uživati deset dana, a potom se vraćaju u Beograd i nastavljaju sa radnim obavezama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.