Ceca: Neću da glumim u filmu o Arkanu zato što...

Tigrov skok nije zasenio divu

Ceca: Neću da glumim u filmu o Arkanu zato što...

Eva Mendez će glumiti Cecu u filmu o Željku Ražnatoviću iako bi gledanost bila mnogo veća kada bi folk zvezda pristala da glumi samu sebe
Objavljeno: 18:15h

Kada je čula da će biti sniman film koji će delom pratiti život njenog pokojnog muža Željka Ražnatovića, Ceci Ražnatović nije bilo drago. "Tigrov skok" će se raditi u američkoj produkciji i to je razlog zbog koga Ceca smatra da njen muž neće biti predstavljen u pozitivnom svetlu. Holivudske zvezde u filmu o Arkanu! Cecu igra najseksepilnija glumica sveta (FOTO) - Ne očekujem da lik i delo mog supruga prikažu u pozitivnom svetlu. Nikad ne bih bila deo tako nečega - odgovorila je pevačica na pitanje da li bi mogla da glumi sebe u ovom filmskom ostvarenju. Ceca otkrila koga bi volela u ulozi Arkana, ali i s kim bi ona najrađe glumila (FOTO)

Film će biti sniman po knjizi "Arkan" reditelja Vladimira Đorđevića koji misli da bi film bio gledaniji kada bi Ceca glumila u njemu. Za sada, glavna kandidatkinja za ovu ulogu je Eva Mendez, pa se može reći da je dostojna zamena. Film će se bazirati pre svega na Arkanov odnos sa tadašnjim predsednikom Slobodanom Miloševićem koga će glumiti Robert de Niro. - Ovo nije priča samo o Arkanu, već o tom periodu. Konačan odabir glumaca biće poznat za mesec dana - rekao je Đorđević (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.