TANJA SAVIĆ NESTALA! NIKOME SE NE JAVLJA NA POZIVE, GUBI JOJ SE SVAKI TRAG: Trebala po decu u Australiju!
Foto: Kurir

šok

TANJA SAVIĆ NESTALA! NIKOME SE NE JAVLJA NA POZIVE, GUBI JOJ SE SVAKI TRAG: Trebala po decu u Australiju!

Ne javlja se niti odgovara na poruke kolegama.

Objavljeno:

Agonija pevačice Tanje Savić trajala je skoro godinu dana, budući da od prošlog aprila nije na okupu sa svojim sinovima, koji se trenutno nalaze u Australiji, kod njenog supruga Dušana Jovančevića.

Nedavno se u medijima pojavila vest da ona uskoro treba da ode po njih, i da za nju nailaze bolji dani, međutim, to izgleda nije tako, jer se Tanja već neko vreme krije od svih, pa i od svojih prijatelja i kolega, kojima se danima ne javlja na telefon.

Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić

Iako na svom Instagramu profilu povremeno objavi po koji snimak, pa je tako na poslednjim storijima pokazala kako provodi slobodne vreme u svom novom domu u Smederevu, gde se igra sa zečevima u dvorištu, ona ipak, već neko vreme ne želi da razgovara ni sa kim, osim sa članovima svoje najjuže porodice.

Kako se saznaje, nekoliko njenih kolega sa kojima je u stalnom kontaktu, već danima pokušavaju da se čuju sa Tanjom, ali ona na pozive i na poruke ne odgovara, tako da su oni zabrinuti za nju i pokušavaju da saznaju da li je sve u redu i da li mogu nekako da joj pomognu.

- Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju - rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.