KARLEUŠINA STARIJA ĆERKA PREUZIMA MAJCI SLAVU: Pozira kao prava MANEKENKA, STAJLINZI OSTAVLJAJU BEZ DAHA!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

oduševila!

KARLEUŠINA STARIJA ĆERKA PREUZIMA MAJCI SLAVU: Pozira kao prava MANEKENKA, STAJLINZI OSTAVLJAJU BEZ DAHA!

Atina, po svemu sudeći, talenat za poziranje i fotkanje nasledila je od majke.

Objavljeno:

Ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Atina Tošić, oduševila je stajlinogom, a iako je blurovala sve oko sebe u kući, jedan detalj nije uspela da sakrije

Atina je pozirala u šarenoj majici preko koje je imala raskopčanu plavu duksericu spuštenu sa jednog ramena, teksas šorts i bele patike sa plavim detaljima. Njen stajling, sudeći po komentarima, dopao se mnogima, pa kažu da je opušten, ali veoma moderan.

Karleušina ćerka se fotografisala u porodičnoj kući, ali je sve detalje oko sebe blurovala, međutim, u pozadini se jasno vidi jedan od njenih kućnih ljubimaca, crni pomeranac koji se retko može videti. Pored pomernca, oni imaju i dve mačke.

Atina Tošić
foto: Instagram

"Savršeno izgledaš", "Kao barbika si, devojčice", "Mamina kopija", "Ova devojčica ima više stila nego pola estrade", "Vidi se od koga si nasledila odličan stil", "Predivna si, Atina", neki su od brojnih komentara njenih pratilaca.

Podsetimo, Atina je najpraćenija među decom javnih ličnosti koja još nemaju ni 18 godina, na Instagramu je prati nešto više od 129.000 ljudi, dok na TikToku ima više od 100.000 pratilaca.

Brojne modne kuće koje se bave garderobom za devojčice i tinejdžerke žele da ih upravo Atina reklamira, što zbog njenog manekenskog izgleda, što zbog velike popularnosti. Atininu objavu.

1 / 4 Foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.