ISPLIVALA INTIMNA FOTKA BAKE PRASETA SA DEVOJKOM U KREVETU: Ona samo u donjem vešu, ON gleda u OVO! (FOTO)
Foto: ATA

hm!

ISPLIVALA INTIMNA FOTKA BAKE PRASETA SA DEVOJKOM U KREVETU: Ona samo u donjem vešu, ON gleda u OVO! (FOTO)

Ne prestaje da iznenađuje javnost.

Objavljeno: 13:30h

Jutjuber Bogdan Ilić, koji se predstavlja kao Baka Prase ne prestaje da šokira na društvenim mrežama.

Naime, on je poznat po bahatom ponašanju, ali i po burnom ljubavnom životu. On se neretko priča o odnosima sa devojkama, a nedavno se našao u centru skandala kada je priznao da je imao seksualne odnose sa maloletnicom.

Baka Prase je juče na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj se u pozadini videla devojka koja leži na krevetu samo u donjem vešu, a sada je novom objavom sve zaintrigirao.

Baka Prase
foto: Instagram

Ilić je na Instagram storiju podelio fotografiju na kojoj znažno grli devojku kojoj se ne vidi lice, već je okrenuta leđima. S obzirom da su veoma prisni mnogi su pomislili da je upravo ona nova devojka kontroverznog jutjubera.

Baka Prase
foto: Instagram

Podsetimo, Bogdan Ilić, poznatiji Baka Prase, ostao je bez luksuznih autombila marke "Porshe" i "Lamborghini". Interventna jedinica policije zatekla je u noći između 23. na 24. februar, automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu. Taj automobil je tokom večeri navodno je vozio i bahato parkirao upravo jutjuber.

Baka Prase
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.