ĐANI U ŠOKU ZBOG HAPŠENJA NJEGOVOG POSLOVNOG PARTNERA: Nađeno je 5kg DROGE i oružje, ON OTKRIO SVE ŠTO ZNA! (FOTO)
Foto: Youtube

NE MOŽE DA VERUJE!

ĐANI U ŠOKU ZBOG HAPŠENJA NJEGOVOG POSLOVNOG PARTNERA: Nađeno je 5kg DROGE i oružje, ON OTKRIO SVE ŠTO ZNA! (FOTO)

"Ne pravim se lud, ali ne ulazim u sitna crevca čime se moji poslovni partneri bave".

Objavljeno: 12:16h

Radiša Trajković Đani iznenađen je kada je saznao da je njegov poslovni partner Predrag Barnić sa kojim drži restoran uhapšen sa pet kilograma droge i oružjem. U razgovoru folker tvrdi da on ne zna čime se ugostitelj iz Beča bavi pored delatnosti koju zajedno rade.

Predrag Barnić
foto: Kurir

- Mi jesmo držali restoran sa porodicom Barnić i dalje držimo. Nama je jako žao što se sve to desilo. Nisam u Srbiji i zatekla me je ta vest. On jeste naš veliki drug i prijatelj, kao i njegova porodica. Ja se ne pravim lud, ništa nisam pogrešno uradio u životu da bih imao čega da se stidim ili da se pravdam, ali se svojih prijatelja ne stidim niti ulazim u to ko se čime bavi. Prema nama je ta porodica savršena. Mi njih obožavamo, divni su ljudi, ne postoji čovek iz Srbije koga nisu dočekali, pomogli ispoštovali - kaže Đani.

Radiša Trajković Đani
foto: Damir Dervišagić

I njegova supruga Slađana deli isto mišljenje:

- Ja sam sa njegovom Katarinom držala mali restorančić, ja ne ulazim u DNK-a ko se čime bavi. Moj suprug je pevač i ima pravo da se bavi čime želi. Ne ulazimo u creva ko se čime bavi. Imamo pravo da držimo šta želimo. Zaista nam je žao što im se to desilo. I mi smo ostali zatečeni, ali sve što mogu da kažem da su oni divni, porodični ljudi, veoma cenjeni i poštovani - zaključila je Trajkovićka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.