ČUVENI BAĆA IMA VELIKE PROBLEME: Ne može da spava, stopirao je BRAK, postoji samo jedan razlog!
Foto: Vladimir Šporčić

opa

ČUVENI BAĆA IMA VELIKE PROBLEME: Ne može da spava, stopirao je BRAK, postoji samo jedan razlog!

On se u pozorište vratio predstavom “Baal”, a kako kaže, sam rad na ostvarenju je bio sjajan

Objavljeno:

Glumac Miodrag Radonjić postao je otac malenom Savi, a na umor i balansiranje između bebe i posla se ne žali.

- Ne mogu da kažem da sam odmoran, ali sam ispunjen. To je ono kada vas nešto zanima, znate zašto radite i kada vam je važno, onda je umor tu propratni element koji i ne mora da bude ozbiljan. Čovek shvati da ne mora da spava devet, deset sati, možeš i manje, i da funkcionišeš i sve obaviš kako treba. Sve to je privremeno, menja se on, raste, sve će da dođe na svoje - kaže Miodrag.

On se u pozorište vratio predstavom “Baal”, a kako kaže, sam rad na ostvarenju je bio sjajan.

- Bilo je izuzetno inspirativno i nadahnuto, pre svega zahvaljujući energiji koju je doneo naš reditelj Dijego de Breja. On je neko ko oseća i svojim osećanjem gradi predstavu i on nas je gurao, moram priznati. Mi smo mu se prepustili. Lik koji tumačim je možda jedini lik koji nosi neku dobrotu u sebi. Ovaj tekst se bavi praktično svim lošim životnim stranama, a on je neko ko pokušava da svog najboljeg prijatelja izvede na pravi put, da mu pokaže da put koji on bira, bez obzira što ga bira zarad spasenja, nije ispravan. Da iza tog njegovog procesa ne stoji ništa dobro. Videćemo da li će uspeti u tome.

Na pitanje da li je pronašao smisao sopstvenog života, glumac otkriva:

- Mislim da nisam. To je jedno filozofsko pitanje i pitanje je da li će ikada biti odgovora na to. Onda se tu umeša religija, duhovnost i uvek se završi na tome da je smisao mir i spokoj koji nađeš u sebi. Na koji god način da ga nađeš, ako ga nađeš, to je po mom mišljenju smisao. Van toga, teško da možemo da rešimo život. Naravno, porodica je sigurno veliki oslonac u životu i ozbiljna baza. Život čine i neke druge stvari, tako da balans je najvažniji.

Radonjić otkriva i da radi na nastavku popularne serije “Južni vetar”, gde je mnoge oduševio ulogom Baće. Kako kaže, često mu se i na ulici tim imenom obrate:

- Vezuju me za Baću, to je upečatljiva uloga koja je ostala prisutna u narodu na neki način, čak su i neke replike postale deo života, što je za mene veliki kompliment. To je nešto što me ne opterećuje, trudim se da u nekim novim ulogama dam svoj maksimum, neku novu potragu, i kad-tad će se desiti da će neka druga uloga biti upečatljiva podjednako kao Baća.

Miodrag se dosta fokusirao na pozorište.

- Trebalo bi da krene druga sezona da se snima, trebalo bi i da mi uskoro izađe predstava “Audijencija”, igramo Nikola Rakočević i ja, mislim da je sjajna i da će biti pitka i bliska ljudima. Biće puno smeha i malo drame, radujem se tome.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.