JELENA KARLEUŠA JE PRE 26 GODINA DOŽIVELA NEŠTO ZBOG ČEGA JOJ SE ŽIVOT ZAUVEK PROMENIO: Sad je javno ispričala sve!
Foto: Instagram printscreen / karleusastar

au

JELENA KARLEUŠA JE PRE 26 GODINA DOŽIVELA NEŠTO ZBOG ČEGA JOJ SE ŽIVOT ZAUVEK PROMENIO: Sad je javno ispričala sve!

Jelena je ostvarila veliki uspeh tim albumom na kom ima osam numera, pošto je prodat u više od 10.000 primeraka u Jugoslaviji

Objavljeno:

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se povodom 26. godina od izlaska njenog prvog albuma u karijeri pod nazivom "Ogledalce".

Jelena je ostvarila veliki uspeh tim albumom na kom ima osam numera, pošto je prodat u više od 10.000 primeraka u Jugoslaviji. Povodom godišnjice JK je objavila video sa jednog nastupa, gde peva pesmu "Ko ovu dramu režira", koja se našla na njenom albumu "Veštice, vile" iz 1997. godine.

- Na današnji dan, navršava se 26 godina od izlaska mog prvog albuma - napisala je pevačica na Instagramu.

Nakon toga je otvorila dušu i pomoću čuvenih stihova svoje pesme "Ko ovu dramu režira" otkrila sa čime se suočila tokom svoje uspešne muzičke karijere.

- ,,I nije važno šta će reći ljudi, već šta u sebi osećam... ja ne znam kojom da krenem stranom, ispred mene bol je puk’o k’o kanjon.... KO OVU DRAMU REŽIRA" bile su reči koje sam ponovila milion puta u sebi, kao u pesmi, napadana, omalovažavana, osporavana i zabranjivana zbog malo “drugačijeg” karaktera, stava, energije... Ali gle čuda, nisu me zaustavili ni posle 26 godina. Nikada se nisam uklapala i nikada nisam ni uspela da se uklopim u standarde podneblja u kom živim, to je razlog što sam puno propatila i bila neshvaćena kao i danas. Ali to sam ja. Ne mogu da se menjam a nije da nisam pokušavala da budem “ljubimica svih”. Meni to ne ide. Možda sam većini čudna ali i meni su ljudi čudni. I zato sam naučila da funkcionišem u mom svemiru sama. Da pevam, igram, govorim i radim onako kako JA HOĆU ignorišući činjenicu da svako o tome ima mišljenje... 26 godina mnogo mnogo ružnih, užasnih momenata za jednu ženu ali i najveće i najdivnije armije FANOVA zbog kojih sam svaki put rekla sebi da MORAM DALJE. Nadam se da ćemo još puno godina pevati i stare a uskoro i nove pesme... jer ima još puno planeta do kojih nismo došli i puno zvezda koje čekaju da ih dotaknem... - navela je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.