ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA POREMETIO JOJ SE ŽIVOTNI TOK! ROZGA PROGOVORILA O PAKLU: Nije prepoznavala svoje RUKE!
Jelena Rozga, Foto: Marina Lopičić

užas!

ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA POREMETIO JOJ SE ŽIVOTNI TOK! ROZGA PROGOVORILA O PAKLU: Nije prepoznavala svoje RUKE!

Rozga o zdravstvenim problemima: Osećala umor i gubila težinu

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Jelena Rozga otkrila je da su poslednjih godina njen uobičajeni ritam poremetili zdravstveni problemi.

Ona se najpre 2006. godine susrela sa problemima sa štitnom žlezdom, zbog kojih već godinama svakog jutra uzima hormonsku terapiju.

„Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše“, počela je pevačica.

Upravo zbog tih problema pevačica se često budila natečena, te kaže da je bila potpuno neprepoznatljiva.

„Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvek možeš sakriti, ali moji kapci, oči, usta… Potpuno znam biti neprepoznatljiva“, iskrena je Rozga.

Probleme sa srcem otkrila je u januaru 2018. godine, kada joj se dogodio iznenadni napada, a istakla je da nakon toga nije imala većih problema.

„Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti“, ispričala je Jelena i dodala:

„Najvažnije je da se što manje uzrujavam i to ne samo zbog srca, nego i štitne. Nakon te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom“, zaključila je pevačica.

(Espreso / Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.