ANĐELKI PRPIĆ PUKAO BRAK ZBOG INTIMNOG ČINA NA VEŠ MAŠINI SA POZNATIM GLUMCEM:Isplivale tajne,NIJE MOGAO DA PODNESE
Foto: Damir Dervišagić

opa!

ANĐELKI PRPIĆ PUKAO BRAK ZBOG INTIMNOG ČINA NA VEŠ MAŠINI SA POZNATIM GLUMCEM:Isplivale tajne,NIJE MOGAO DA PODNESE

Nije mogao da prevaziđe neke stvari.

Objavljeno:

Prpićkin muž Dario, nakon njene intimne scene u seriji „Žene sa Dedinja“, za koju je smatrao da je prevazišla glumačke okvire, postao ljubomoran, s čime se ona borila sve do 2020, kada ga je ostavila

Anđelka Prpić razvela se od svog supruga Darija Prpića jer više nije želela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpela.

Naime, pakao je počeo maltene još na početku braka, i to zbog njenog seksa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji „Žene s Dedinja“, saznaje Kurir.

Anđelka Prpić
foto: Instagram

Eksplicitne scene

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspeo da poremeti njen odnos s mužem.

Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.

zabava, glumica, Anđelka Prpić
foto: printscreen

Ljubomoran i na Andriju

Ipak, posle nekoliko meseci uspeo je da zaboravi na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji „Andrija i Anđelka“ i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića...

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.