MALO SE OPUSTIO! PEVAČ LJUBA PERUĆICA MUKU MUČI SA KILOGRAMIMA: Ispričao svoje iskustvo sa KORONOM!
Ljuba Perućica, Foto: Printscreen/Instagram/ljubaperucica

iskren!

MALO SE OPUSTIO! PEVAČ LJUBA PERUĆICA MUKU MUČI SA KILOGRAMIMA: Ispričao svoje iskustvo sa KORONOM!

Hrana je uvek bila prisutna, ja sam se malo opustio - rekao je pevač.

Objavljeno:

Pevač Ljuba Perućica u srećnom je braku sa svojom izabranicom Katarinom Kolozeus, a nedavno je otkrio detalje zajedničkog života i borbe sa kilogramima.

Naime, gostujući u jednoj emisiji, pevač je imao priliku da otkrije do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Perućica je prošle godine hospitalizovan zbog koronavirusa, pa se pevač dotakao i borbe sa kilogramima koji ga muče nakon oporavka.

Velika većina ne zna da sam ja nakon korone morao nekih 6 meseci da zaboravim na trening i aktivnost. Morao sam to da ispoštujem, nije se radilo, ležalo se, uvek je hrana bila prisutna. Ja sam se malo opustio, svi znaju da sam ponovo krenuo da treniram i za koji mesec ću vratiti na staro. Mojoj ženi to ne smeta, uvek mi je govorila da pustim to što mi pričaju. Nisam razmišljao da se podvrgnem operaciji, nije zdravo i u par slučajeva znam da se nije dobro završilo - rekao je Ljuba.

Mladi pevač otkrio je i kako izgleda život u bračnoj zajednici sa atraktivnom crnkom, Katarinom.

Ništa se nije promenilo, nas dvoje vreme provodimo kao što smo i pre. Često igramo jamb ili karte, uveče gledamo film ili seriju, nama papir ništa nije promenio. Uživamo i svaki dan nam je uživanje - zaključio je Perućica.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.