SE*SI BIZNISMENKA! AFRIKA GLAVNI INVESTITOR LUKSUZNE ZGRADE U ŠAPCU: U sve uključila i bivšeg momka!
Foto: Dragan Kadić

SE*SI BIZNISMENKA! AFRIKA GLAVNI INVESTITOR LUKSUZNE ZGRADE U ŠAPCU: U sve uključila i bivšeg momka!

Od pevanja nema selameta!

Objavljeno:

Pevačica Sandra Afrika je pre nekoliko meseci počela sa menadžerom, sa kojim je bila i u emotivnoj vezi da gradi zgradu u Šapcu, a sada je otkirla da je izgradnja pri kraju.

- Posao sa nekretninama nam ide divno, to je nešto čime se sada bavim u koroni. Sandra Afrika postala biznismenka, ma prava sam gospođa (smeh). Šalu na stranu, sve nam ide super, zgrada je pri kraju i sad krećemo sa prodajom. To je zgrada u Šapcu, a nadam se da ćemo širiti posao dalje, ko zna gde ćemo završiti - rekla je Sandra

Pevačica je otkrila zašto još uvek nije našla onog pravog.

Sandra Afrika
foto: Printscreen Youtube

.-Kod mene nema pravila, nemam tip muškarca, samo mi je bitno da mi legne na prvu. Pre svega mora da bude dobar čovek i da ima divnu dušu, sve ostalo je nebitno. Takođe, moj muškarac mora da ima veliko poštovanje prema ženama – tvrdi pevačica i dodaje da joj je teško da nađe onog koji razume prirodu njenog posla.

-Teško mi je da nađem nekoga dečka koji kapira kako funkcioniše moj posao. Ne može svaki muškarac da se nosi sa ovim biznisom. Nadam se da će naići neki koji će moju slavu podneti lako na svojim leđima – otkrila je Sandra.

(Espreso/De Toxic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.