GROZAN PRIZOR! ISPLIVALA ZASTRAŠUJUĆA FOTOGRAFIJA SAŠE VIDIĆA: Ceo u krastama, OTEČENE USNE U KRVAVIM RANAMA!(FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

jezivo!

GROZAN PRIZOR! ISPLIVALA ZASTRAŠUJUĆA FOTOGRAFIJA SAŠE VIDIĆA: Ceo u krastama, OTEČENE USNE U KRVAVIM RANAMA!(FOTO)

Strašna slika modnog kreatora kruži internetom.

Objavljeno: 23:32h

Na društvenim mrežama pravu buru i lavinu komentara izazvala je jeziva fotografija modnog kreatora Saše Vidića. Na njoj se vidi njegovo lice i otečene usne koje su u krvavim ranama.

Fotografija, koja deluje da ju je sam Saša fotografisao i nekom poslao, pre nekoliko dana je završila na Tviteru. Korisnici ove društvene mreže bili su zgroženi onim što su videli, tako da su i njihovi komentari bili mahom negativni.

Saša Vidić
foto: Instagram

Ipak, glavno pitanje koje se među njima povelo je da li je domaći kreator prebijen ili pak, boluje od neke bolesti koja prouzrokuje ovakve rane na licu.

- Ovo je jezivo! Ko je Vidića ovako premlatio od batina? Bože me oprosti, jel' ovo treći stadijum opake polne bolesti? Loša reakcija na filere u ustima! Gde su mu sad prijatelji, kada mu je lice svo u ranama da pomognu. Ovo me je podsetilo na najjezivije scene iz nekog horor filma! - samo su neki od komentara.

Da se ne bismo bavili nagađanjima, pozvan je i Saša Vidić, koji je potvrdio da je fotografija autentična i da mu je lice u ranama zbog težeg oblika herpesa.

- Znam za ovu fotografiju, nastala je pre nekoliko godina. Slikao sam se i poslao je jednoj drugarici, da bih joj pokazao da imam težak oblik herpesa i da ne mogu da izađem sa njom u provod. Ona je to sačuvala i sada se pojavila na društvenim mrežama - odgovorio nam je Saša, koji je poručio da se sada oseća odlično i da nema razloga za brigu.

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.