TUŽNA VEST! UMRLA ČLANICA ČUVENOG BENDA ZA KOJEM SE LUDELO 90-ih: Samo par dana delilo je do proslave rođendana!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tragedija!

TUŽNA VEST! UMRLA ČLANICA ČUVENOG BENDA ZA KOJEM SE LUDELO 90-ih: Samo par dana delilo je do proslave rođendana!

Barbi Keli svirala je udaraljke i gitaru. Imala je samo 45 godina, a preminula je svega nekoliko dana pre svog rođendana

Objavljeno:

Još jedna tužna vest potresla je svet muzike- preminula je Barbi Keli, članica popularnog irskog benda The Kelly Family. Imala je samo 45 godina, a umrla je svega nekoliko dana pre svog rođendana.

Informaciju o preranom odlasku omiljene pevačice objavili su članovi njene porodice na službenoj internetskoj stranici benda, koji je '90-ih žario i palio scenom hitovima kao što su "An Angel", "Fell in Love With an Alien" i "Nanana".

- Naša voljena sestra Barbi preminula je pre nekoliko dana nakon kratke bolesti. Duboko smo ožalošćeni, beskrajno će nam nedostajati i uvijek ćemo je nositi u srcu. Zahvaljujemo svima na saosećanju i molitvama - napisali su, no nisu naveli od čega je muzička zvezda punoga imena Barbara Ann Kelly bolovala.

Njen brat Džimi u otvorenom pismu iz 2013. otkrio je kako se Barbi dugo borila s ozbiljnim mentalnim problemima koji su joj onemogućavali samostalan život.

- Ne može sama da se brine o sebi, mora da bude pod stalnim nadzorom... Život u središtu medijske pažnje nije bio dobar za nju - rekla je Barbarina sestra Patricia.

Pevačica se upravo zbog mentalne bolesti pre 20 godina povukla iz javnosti. Kao mlada, u porodičnom bendu The Kelly Family svirala je udaraljke i gitaru, a povremeno se s članovima porodice pojavljivala i na koncertima te učestvovala u stvaranju njihovih albuma.

Irsko-američki pevači karijeru su započeli 1975. godine uličnim koncertima koje su održavali širom Evrope. Veliki proboj na muzičkoj sceni imali su 1994. godine kad su snimili hit album "Over the Hump", koji je braću i sestre Angela, Paddyja, Patriciju, Maite, Kathy, Barby, Johna, Jimmyja i Joeyja pretvorio u megazvezde.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.