ANDRIJA MILOŠEVIĆ USKORO U ULOZI OCA? Glumac sve šokirao izjavom!
Foto: printscreen

OPA

ANDRIJA MILOŠEVIĆ USKORO U ULOZI OCA? Glumac sve šokirao izjavom!

Ako je išta u životu pitanje sreće, onda je to pronaći svoju drugu polovinu

Objavljeno:

Iako je poznat po tome što privatan život ne otkriva javnosti, Andrija Milošević je sada za medije otvoreno rekao da planira da se ostvari u ulozi oca.

Popularan glumac vešto krije svoju privatnost, i iako je u dugogodišnjoj vezi sa svojom koleginicom Aleksandrom Tomić, nikada javno nije govorio o detaljima njihovog odnosa.

- Ako je išta u životu pitanje sreće, onda je to pronaći svoju drugu polovinu. Zamislite koliko je tek sada teško, kada je prodaja tela i duše postala standard - rekao je Andrija jednom prilikom i istakao da je Aleksandra njegova druga polovina.

On je takođe otkrio i da li uskoro planira da se ostvari u ulozi oca, bez uzdržavanja je odgovorio:

Andrija Milošević
foto: Instagram

- Naravno. Nisam lud da ne budem otac - istakao je on.

O tome da je potpuno spreman za novu životnu odluku, govori i činjenica da već sada zna kakav će otac biti i kako će se u vaspitanju deteta postaviti:

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - kaže glumac i iskreno priča da unapred zna kakav će biti otac:

- Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu - rekao je glumac za medije.

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.