OTKRIVENO ŠTA NAJVIŠE PALI DRAGANU MITAR KOD SVOG DEČKA: Ponižavala ga je da je LOŠ U KREVETU, a tek da vidite ovo!
Foto: prentscreen/instagram/dragana_mitar

hit!

OTKRIVENO ŠTA NAJVIŠE PALI DRAGANU MITAR KOD SVOG DEČKA: Ponižavala ga je da je LOŠ U KREVETU, a tek da vidite ovo!

Vozi skupe automobile, a Dragana Mitar ga je ponizila za sva vremena.

Objavljeno:

Iako joj imponuje njegovo materijalno stanje, bivša zadrugarka Dragana Mitar nema baš visoko mišljenje o ljubavnim mogućnostima svog dečka, biznismena Đorđa Gajića, sudeći po njenim porukama koje su isplivale u javnost.

Dragana Mitar
foto: Instagram

Ona tamo navodi kako bi je "više uzbudilo i drvo", te da joj je mučno čak i da legne sa njim, a "nesrećni" biznismen, kako tvrdi Dragana Mitar, sada je dobio drugu šansu da uživa u ljubavnoj vezi sa njom jer su nedavno bili na pauzi.

Dragana Mitar
foto: Instagram

Na kraju je Mitrova navodno okrivila hakere za poruke koje su izazvale skandal.

- To je takva izmišljotina i budalaština. Nije mi poznata ova prepiska. Ne znam ko mi to namešta. Kako je moguće da neko šalje poruke umesto mene, kao da me je neko hakovao? Ne želim da pljujem po bivšima, jer pljujem sama po sebi. Valjda ćemo saznati ko stoji iza sebe. Đorđe i ja smo se pomirili, dečko nije iz tog sveta, zna da nije moje delo. Bilo mu je neprijatno zbog svega, videlo se da su mu se smučile te poruke. Imao je problema i na poslu. Što bih se sa njim mučila osam meseci, ako nije dobar u krevetu? Šta treba, da pustim intimni snimak da bih dokazala kakav je on ljubavnik. Mogu da poručim da mu je ponos odličan - poručuje Dragana.

Dragana Mitar
foto: Instagram

Pošto, prema porukama, Dragani ne klecaju kolena kada njega vidi, postavlja se pitanje da li starleta možda zadrhti kada njen izabranik stane pored lukzuznih automobila, kojih ima na pretek na svom Instagram profilu.

Dragana Mitar
foto: Instagram

Stara narodna kaže "Para vrti, gde burgija neće", a da li je ovo deviza Dragane Mitar ili samo puka imaginacija "dokonih hakera" koji su "umesto nje" slali poruke u kojima piše da će starleta biti u vezi sa imućnim dečkom dok ne stane na noge, ostaje nam da vidimo.

Dragana Mitar
foto: Instagram

(Espeso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.