LJUPKA NAKON SASLUŠANJA ZAPALILA U EGIPAT! Pokazala VITKU LINIJU, UVILA se kao ZMIJA: Muškarcima neće biti dobro!
Foto: Printscreen Instagram

hit

LJUPKA NAKON SASLUŠANJA ZAPALILA U EGIPAT! Pokazala VITKU LINIJU, UVILA se kao ZMIJA: Muškarcima neće biti dobro!

Pevačica nikad bolje nije izgledala.

Objavljeno:

Ljupka Stević voli da hvata maglu, a naročito kad upadne u ozbiljne probleme. Pevačica je prošle nedelje nekoliko sati provela u policijskoj stanici na Voždovcu gde je davala iskaz o podvođenju maloletnica, za šta je optužila bivšeg ljubavnika Dragišu Simića.

Kad je shvatila šta je sve ispričala pred državnim organima, rešila je da se malo distancira od svega, pa je uplatila aranžman u Hurgadi i prvim avionom zapalila za Egipat.

A u Africi uživa, što bi se reklo, za sve pare. Danju se šetka po plaži i hotelskom kompleksu, a noću uživa u restoranima i druženju sa ostalim turistima. Da joj je sve potaman, svedoče i fotografije koje je juče dostavila našoj redakciji.

Ona je pozirala na bazenu, a pokazala je kako joj stoje dva različita kupaća kostima. Nema sumnje da joj samoća i te kako prija, jer Ljupka nikad izazovnije nije izgledala.

- Kad se vratim u Beograd, valjda ću i nekog normalnog dečka da nađem. Vreme je da se i to promeni - poručila je Stevićka iz Egipta stavljajući svima do znanja da na moru nema nameru da se zaljubljuje.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.