SMRT ORGANIZATORKE POTRESLA JE SRBIJU, MNOGE JE PRATILO PROKLETSTVO RIJALITIJA: Učesnici su imali JEZIVU SUDBINU!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

SMRT ORGANIZATORKE POTRESLA JE SRBIJU, MNOGE JE PRATILO PROKLETSTVO RIJALITIJA: Učesnici su imali JEZIVU SUDBINU!

Njihova smrt uznemirila je javnost.

Objavljeno:

Pre nekoliko dana javnost je uznemirila vest o smrti Jasmine Mihajlović, koja je na Ibarskoj magistrali doživela tešku saobraćajnu nesreću. Široj publici Jasmina je poznata kao organizatorka emisije „Kuća od srca”, a ona, nažalost, nije jedina koja je imala ovakvu sudbinu.

Jasmina Mihajlović
foto: Printscreen

Čini se kao da učesnike rijalitija i drugih emisija prati loša sreća, te nije retkost da su upravo oni učesnici teških saobraćajki.

Ukoliko se bavite televizijom, bilo ispred ili iza kamere, putovanja su vam sastavni deo života. Snimanja, gostovanja, pripreme, sve to zahteva odlazak na teren, što čini da se mnogo vremena provodi na točkovima. A onda je dovoljan samo trenutak nepažnje ili loša sreća…

Bivša producentkinja emisije „Kuća od srca” Sandra Denda pre dve i po godine je doživela skoro identičnu saobraćajnu nesreću sa ekipom emisije, kad su išli na snimanje. Denda je tada zadobila teške telesne povrede, ali je, na svu sreću, uspela da se oporavi.

Region je najviše potresla pogibija učesnika rijaliti programa „Veliki brat” pre 13 godina, o čemu se još piše, a mnogi se sećaju tog dana.

Zorica Lazić Stevan Zečević i Elmir Kuduzović
foto: printscreen/youtube

Tada je život Zorice Lazić, Stevana Zečevića i Elmira Kuduzovića prekinula kobna saobraćajna nesreća. Kuduzović je upravljao vozilom, usled prekomerne brzine automobil je izleteo iz krivine, udario u drvo velikom silinom, prevrnuo se na krov i sleteo u reku Vukodraž.

Zorica Lazić Stevan Zečević i Elmir Kuduzović
foto: printscreen/youtube

Zorica i Stevan su u tom trenutku imali 24 godine, Elmir 26, a sve troje su poginuli na licu mesta. Krenuli su na zakazano gostovanje, na koje nikad nisu stigli.

Zorica Lazić Stevan Zečević i Elmir Kuduzović
foto: printscreen/youtube

OZBILJNE POVREDE

U septembru prošle godine bivši učesnik rijalitija „Zadruga” Jovica Putniković doživeo je tešku saobraćajku na motoru. Nakon sudara sa automobilom, Jovica je pao sa motora i zadobio ozbiljne telesne povrede, pa je hitno prevezen u bolnicu, gde je neko vreme bio u šok-sobi, na intenzivnoj nezi. Jovica je imao sreće i uspeo je da se potpuno oporavi.

Jovica Putnjiković
foto: Youtube

Filip Mijatov, takođe bivši učesnik „Zadruge”, imao je blaži udes pre godinu dana, kad je zbog gledanja u telefon prešao u suprotnu traku. Nije bilo teško povređenih, a Mijatov je snimak sa lica mesta postavio na svoj Instagram.

Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, pre četiri godine doživela je saobraćajnu nezgodu na Mostu na Adi. Starleta i učesnica mnogih rijalitija vozila se u pravcu Novog Beograda, kada se u jednom trenutku okrenula ne bi li dohvatila jaknu sa zadnjeg sedišta. Izgubila je kontrolu nad vozilom i zakucala se u bankinu. Njoj se ništa nije desilo, ali auto je bio potpuno uništen.

NI SLUŽBENI VOZAČ NIJE GARANCIJA

Redovan učesnik rijaliti progražma „Zadruga” Filip Đukić pre godinu dana doživeo je saobraćajku kada je na nekoliko sati izašao iz rijalitija kako bi otišao na pregled srca. Vratio se sa kragnom oko vrata i modricama na oku i nogama. Objasnio je da je u vozilu televizije Pink bio on i još nekoliko ljudi kad ih je iz suprotnog smera udario automobil koji je obilazio šleper.

Filip Đukić
foto: Printscreen

Bilo je i onih koji su, na svu sreću, zadobili samo lakše povrede pri sudarima. Neki od njih su Bane Čolak i Ivana Krunić, koje je pre mesec dana na Novom Beogradu, kako su mediji navodili, udario drugi auto. Bane i Ivana nisu imali gotovo nikakve posledice, a slične situacije desile su se i Vuku Mobu i njegovoj izabranici Oliveri, koja je u tom trenutku bila trudna, bivšem rijaliti paru Davidu Dragojeviću i Aleksandri Subotić, kao i mnogim drugima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.