"A DA ODJE*ETE MALO"! Goca Tržan se oglasila iz ČEŠKE, odbrusila svima koji pitaju za trudnoću! BOLNA JOJ JE TEMA!
Foto: instagram printscreen

dokle više?

"A DA ODJE*ETE MALO"! Goca Tržan se oglasila iz ČEŠKE, odbrusila svima koji pitaju za trudnoću! BOLNA JOJ JE TEMA!

Pevačici ne prija zaziranje u privatnost!

Objavljeno:

Goca Tržan oglasila se na društvenim mrežama iz Češke, pa se obratila svima onima koji previše zadiru u njenu privatnost.

Kako se danima priča da je sa mužem Radomirom Novakovićem otišla u pomenutu evropsku zemlju ne bi li pokušala da, putem vantelesne oplodnje, ostane u drugom stanju, osetila je potrebu da kaže ono što joj je na duši.

U snimku, koji je podelila na Instagramu, suprug joj ironično kaže: "Pratimo Gocu Tržan, nalazimo se u Pragu. Ćao, Goco, kako je ovde? Da li si zatrudnela?", na šta mu ona odgovara: "A da odj**ete vi malo, a?".

- Pre svega hvala na lepim željama i pozitivnoj energiji koju mi šaljete. To je neprocenjivo. Ovo je klip koji u najkraćem ilustruje nepoštovanje granica i odsustvo empatije i lepog vaspitanja sa kojim se susrećem već godinama. Lekcija dana: poštujte tuđu privatnost i ne zabadajte nos tamo gde mu nije mesto. Hvala unapred u ime svih koji prolaze kroz iste neprijatnosti i nemaju snage da odgovaraju na nepristojna i bolna pitanja. Srećno svima vama koji ste u neizvesnosti i iščekujete. Volim vas. I Bog vas voli, kakav god da bude krajnji ishod - napisala je Goca u opisu objave.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.