DŽINOVIĆI PUKLI VRTOGLAVU SUMU ZA IZGRADNJU NJIHOVE VELELEPNE VILE: Visokim drvećem zagrađuju od tuđih pogleda!
Foto: Stefan Stojanović

vredno rade!

DŽINOVIĆI PUKLI VRTOGLAVU SUMU ZA IZGRADNJU NJIHOVE VELELEPNE VILE: Visokim drvećem zagrađuju od tuđih pogleda!

Žele da sačuvaju svoju privatnost.

Objavljeno: 21:44h

Svi radovi na raskošnoj nekretnini u koju će se Haris Džinović useliti sa porodicom uskoro će biti završeni, a kako bi bili potpuno zaklonjeni od prolaznika, svuda oko njihovog doma biće visoko drveće i zelenilo.

Tri godine nakon što je kupio plac na Senjaku, pevač Haris Džinović radove privodi kraju i sprema se za useljenje. Za uređenje nije štedeo i među najbitnijim stavkama mu je bila privatnost.

Haris i Melina
foto: Youtube

- Oko kuće Meline i Harisa trenutno se sadi razno rastinje koje će kad poraste potpuno zakloniti kuću i porodicu od javnosti. Trenutno se prekopavaju žardinjere, zemlja je doneta i sve je spremno da sadnja počne. Kako je ovo imanje veliko, potrebno je i dosta bilja da bi se sve okružilo i u neku ruku pošumilo, pa su Džinovići za to morali da izdvoje pozamašnu sumu, od skoro 2.000 evra - otkriva izvor i dodaje:

- Nisu žalili novca da sve bude kako su oni zamislili. Toliko su se posvetili uređenju vile da je normalno da im je bitno i da eksterijer i imanje izgledaju baš onako kako su to zamislili. A i deluje da im je privatnost jako bitna. Zahtevali su da rastinje bude visoko kako ne bi bilo znatiželjnih pogleda sa ulice. Sa svim tim zelenilom zaista će prelepo izgledati. U dvorištu je prostran bazen, koji će takođe u potpunosti biti zaklonjen.

Kako se već pisalo, Melina i Haris su podjednako uključeni u izgradnju kuće, s tim što svako ima sebi omiljen kutak kojim se više bavi nego ostalima.

- Sa Melinom je lakše sarađivati iako i ona ne odstupa od nacrta koji su dogovoreni. Međutim, ona, za razliku od Harisa, ne menja zamisli često. Njoj je bitno da dnevni boravak bude prostran i da bazen, koji će biti u donjem nivou, bude izgrađen kako treba. To neće biti mesto za brčkanje i odmaranje u džakuziju, već pravi bazen u kojem će moći da se pliva i rekreira. S druge strane, Haris je zadužen za muzički studio koji će biti u okviru kuće, vinski podrum, ali i kuhinju koja će biti ogromna - rekao je nedavno izvor.

Melina i Haris Džinović
foto: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL/YOUTUBE

Melina je u jednom od intervjua prokomentarisala da nisu žurili sa izgradnjom vile jer su vodili računa o svakom detalju.

- Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su s našom finansijskom situacijom. Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već godinama - rekla je poznata kreatorka.

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.