NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA: Kristina Bekvalac uslikana na AERODROMU sa mantilom do poda i koferima! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

hit FOTKA

NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA: Kristina Bekvalac uslikana na AERODROMU sa mantilom do poda i koferima! (FOTO)

Telefon ne vadi iz ruku.

Objavljeno:

Mlađu sestru Nataše Bekvalac, Kristinu, ekipa Kurira spazila je prvog dana vikenda na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dok je sama sedela u restoranu.

Delovala je kao da nekoga čeka. U rukama je držala mobilni telefon i kucala poruke, dok je s vremena na vreme bacala pogled u stranu. Oko nje su bile torbe, kao i dečji kofer, pa nam je bilo jasno da putuje negde sa svojom decom.

Kristina Bekvalac
foto: Kurir

I bili smo u pravu, jer su joj u jednom trenutku prišli ćerka i sin, a onda otišli u fri šop kao i u prodavnicu igračaka. Sestra je sve vreme brinula o mlađem bratu koji je svojom razdraganošču privlačio pažnju prisutnih. Za to vreme dizajnerka je sedela sama u restoranu u blizini gejta, ali joj se ubrzo pridružio suprug Ivo. Nosio joj je kafu i vodu uz koje su prekratili vreme dok su čekali da se ukrcaju u avion kojim su odleteli za Hurgadu.

Kristina Bekvalac
foto: Kurir

Oni su otišli na odmor u Egipat gde uživaju u jednom od najluksuznijih hotelskih kompleksa. Nije poznato da li će se njoj i njnoj porodici na ovom putovanju pridružiti i sestra Nataša sa svojim ćerkama, ali nema sumnje da će se u Srbiju vratiti odmorna i puna elena.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.