TUGA! VODITELJ 'KUĆE OD SRCA' NAKON SAHRANE ORGANIZATORKE PROGOVORIO U KAKVOM JE STANJU VOZAČ: Životno je UGROŽEN!
Žarko Lazić, Foto: RTV Pink printscreen

UŽAS!

TUGA! VODITELJ 'KUĆE OD SRCA' NAKON SAHRANE ORGANIZATORKE PROGOVORIO U KAKVOM JE STANJU VOZAČ: Životno je UGROŽEN!

Velika nesreća zadesila je njegove najbliže kolege!

Objavljeno:

Voditelj "Kuće od srca", Žarko Lazić, izrazio je veliku tugu povodom tragično nastradale organizatorke emisije Jasmine, a sada je otkrio u kakvom je stanju vozač Zoki koji je takođe bio deo saobraćajne nesreće, kada je prema Žarkovim rečima veliki šleper naleto na kamion njhiov kamion:

- Zoki, naš vozač, profesor u školi, jedan zdrav dečko koji je skoro počeo da radi sa nama. Zoki je sada bolje, operisan je, zahvaljujući stručnosti doktora iz kraljevačke bolnice, on je životno ugrožen, ali je svestan, na terapiju reaguje dobro. Ne znam da li on zna šta se desilo, ja nemam kontakt sa njim, samo sa doktorima - ispričao je Žarko u "Premijera - vikend specijal".

Žarko Lazić
foto: Printscreen

Podsetimo, Žarko je progovorio i o nastradaloj koleginici:

- Moje najbliže kolege su imale teški udes, detalje će reći tužilac. Znamo samo da je na naš kamion naleteo veliki šleper i odbacio ih 30 metara i tada je nastradala naša koleginica Jasmina, koju smo danas sahranili. Jasmina je bila deo organizacije serijala, bila je moja desna ruka, radili zajedno na terenu, organizovali snimanja, majstore, materijale. Bila je žena koja je bila spremna da u bilo koje doba noći. Mi smo se tog jutra čuli, trebalo je da budem pored njih, igrom slučaja sam ostao ovde, ja sam u četvrtak i petak trebao da budem tamo. Ovde sam bio u firmi kada su mi javili, odmah čim se desio udes. Javili su nam majstori koji su imali kontakt i pozvali nas. Sa njom je bio Zoki, naš vozač, profesor u školi, jedan zdrav dečko koji je skoro počeo da radi sa nama. To je jako nezgodna raskrsnica, tu su se desili mnogi udesi, nepregledna je, mnogi su tu stradali - pričao je Žarko.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.