ISTOPIO SE ZA GODINU DANA! Čuveni voditelj otkrio kako je smršao!
Foto: Printscreen

AUUUU, bravo!!!

ISTOPIO SE ZA GODINU DANA! Čuveni voditelj otkrio kako je smršao!

Nije bilo lako, imao je pomoć.

Objavljeno:

Poznato televizijsko lice, Denis Latin, pohvalio se velikom transformacijom koja je rezultat zdravog razmišljanja i promene načina ishrane. U poslednjih godinu dana ovaj 55-godišnji urednik, novinar i voditelj izgubio je više od dvadeset kilograma.

Denis Latin i danas je najprepoznatljiviji po svojoj uspešnoj i nagrađivanoj televizijskoj emisiji "Latinica", a javnost je bila upoznata i sa zdravstvenim tegobama koje ima zbog Chronove bolesti, s kojom se bori već dugi niz godina.

Denis Latin
foto: Printscreen

"Danas sam završio jednogodišnji program promene ishrane za vreme kojeg sam izgubio dvadestak kilograma. Program je bio lagan, zabavan i motivisajući. Zahvaljujem Bojanu Stojniću, vrhunskom nutricionisti pred doktoratom i iskreno ga preporučujem svima koji se odluče na sličan podvig", napisao je Latin uz fotografiju na kojoj je prikazana njegova cela figura, a na kojoj takođe nosi i zaštitnu masku po epidemiološkim pravilima.

Denis Latin
foto: Printscreen

Gubitak tako velikog broja kilograma nije nimalo lagana stvar, a pogotovo ako osoba ima i zdravstvenih problema. Poznato je da se urednik i voditelj bori s Chronovom bolesti, hroničnom bolesti creva, koja mu je dijagnostifikovana još 1986. godine.

Denis je o životu s Chronovom bolešću otvoreno govorio, a ona ga je primorala i da odustane od uređivanja i vođenja popularne "Latinice".

"Ova bolest nosi sa sobom bezbroj hospitalizacija, teških pretraga, ponekad i operativnih zahvata, ali i bezbroj ograničenja u svakodnevnom životu. Puno stvari ne možete, jednostavno ostajete zakinuti za ono što drugi mogu. Neki ne mogu uopšte raditi i zavise o tuđoj finansijskoj i svakoj drugoj pomoći. Nikad se nisam žalio zbog toga. Samo sam se trudio disciplinirano provoditi mere koje su mi propisali lekari i na poslu uvek davati sve od sebe", napisao je prošle jeseni na svom Facebooku Denis Latin.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.