BRAT NOVAKA ĐOKOVIĆA NEOČEKIVANO GUBI 100.000 EVRA?! Odjednom odustao od BIZNISA, a tek da čujete čime se sada bavi
Foto: Srđan Stevanović

doneo odluku!

BRAT NOVAKA ĐOKOVIĆA NEOČEKIVANO GUBI 100.000 EVRA?! Odjednom odustao od BIZNISA, a tek da čujete čime se sada bavi

Brat Novaka Đokovića odustao od biznisa.

Objavljeno:

Najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković pokrenuo je svojevremeno svoj biznis u Americi, međutim, kao i ostalim privrednicima, ova situacija sa korona virusom mu izgleda nije išla u prilog, prenose domaći mediji.

Naime, on je još ranije počeo da proizvodi energetsko piće u Americi i da se bavi uvozom ribe i vina, ali prodaja je navodno stala zbog korone. Prema podacima Agencije za privredne registre, firma u njegovom vlasništvu u poslednje dve godine poslovala je s gubitkom od više od 100.000 evra, pišu mediji, te Đorđe Đoković, kako se dalje navodi, namerava da prestane da se bavi tim poslom i posveti se samo organizaciji teniskog turnira u Beogradu, koju vodi njegova porodica.

Đorđe Đoković
foto: TSS

Najmlađi od braće Đoković, je svojevremeno i organizovao promociju svojih proizvoda na koju su došli Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zorica Brunclik u pratnji supruga Kemiša, Saša Popović i Lepa Brena.

Đorđe je danas direktor Adrija tura, a ranije se bavio tenisom. Njegov otac Srđan Đoković govorio je ranije na temu šta on misli zašto Đorđe nije istrajao kada je tenisu u pitanju.

- Zašto moj najmlađi sin Đole nije uspeo u profesionalnom tenisu? Ne smem da budem potpuno otvoren, ali to je za njega bilo suviše obično. Kad mu krene lopta, on ima deset varijanti u glavi. Dok razmisli, u tom deliću sekunde, lopta prođe. Nije ni tenis neki "vau". Đole je to na vreme shvatio i sada se bavi nekim drugim stvarima - izjavio je Srđan Đoković za "Sport klub".

Marko Đoković je oženjen i živi u Španiji, a njegov život je najveća misterija za medije, dok Đorđe važi za miljenika među ženskim polom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.