HVALA PLASTIČARU! KORAĆKIN PUT OD BERAČICE MALINA DO SILIKONSKE LUTKE: Njena promena PAPRENO je koštala!
Ana Korać, Foto: Nemanja Nikolić

TRANSFORMACIJA

HVALA PLASTIČARU! KORAĆKIN PUT OD BERAČICE MALINA DO SILIKONSKE LUTKE: Njena promena PAPRENO je koštala!

Starleta je uložila dosta u estetske promene!

Objavljeno:

Ana Korać se predstavila kao smerna devojka iz Ivanjice koja je brala maline kako bi zaradila novac i pomogla porodici. Njena prva javna pojavljivanja bila su na Instagramu starlete Soraje Vučelić. Tada je privukla pažnju jer je molila da je ne nazivaju starletom, već umetnicom iz Ivanjice, gde je završila Srednju umetničku školu. Ona se navodno čak i bavila slikarstvom.

Ana Korać
foto: Facebook printscreen

Usledili su pozivi za rijaliti, a posle nekoliko sezona ne samo da je prestala da bere maline, već je više vremena provodila kod plastičnog hirurga nego kod kuće. Za nekoliko godina potpuno je promenila lični opis. Dok većina muškaraca uzdiše za ovom porcelanskom lutkom, kako je sada na društvenim mrežama zovu, drugi su zgroženi plastikom kojom odiše ova žena.

Spisak njenih operacija isplivao je u javnost, pa se tako zna koliko je tačno uložila u „novo ja”, naravno, samo kada je fizički izgled u pitanju.

Ana Korać
foto: Facebook printscreen

Većinu operacija uradila je u Turskoj, a počela je, kako to obično biva, od grudi i usana. Operaciju grudi u dva navrata platila je oko 3.500 evra, jer nije bila zadovoljna, pa je drugim odlaskom pod nož popravila nedostatke.

"Da, istina je, odradila sam zahvat. Promenila sam samo oblik grudi, biće bujnije. Jao, užas, mnogo me boli, ali sam zadovoljna, jedva čekam da vidim kako će sve izgledati - rekla je nedavno Ana nakon druge operacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.