PLATILA CEH, NE ŽELI DA DARKO ZAVRŠI U ZATVORU! Pevač srpskoj pevačici duguje dosta novca, prošlo je 4. godine!
Darko Lazić, Foto: Promo

au!

PLATILA CEH, NE ŽELI DA DARKO ZAVRŠI U ZATVORU! Pevač srpskoj pevačici duguje dosta novca, prošlo je 4. godine!

Pevačica se još jednom objasnila zbog raznih priča koje kruže estradnim kuloarima

Objavljeno:

Pevačica Zorica Marković nedavno je priznala da joj Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj duguje, a zatim i osudile sve kolege koji nastupaju za vreme pandemije korona virusa, te se Lazić osetio prozvanim nakon što je nastupao na jednoj korona žurki.

Zorica Marković
foto: Yotube

Ipak, Zorica se najviše iznervirala kada je čula da je Darko ogovara po medijima i priča na sav glas kako preko njega želi malo medijskog prostora u novinama.

– Više ni ne čitam ko kakve izjave daje, ni ko kome zabada nož u leđa, pa ni šta kaže Darko Lazić. Ja njega zaista volim i stvarno nisam rekla da bih volela da on završi u zatvoru. Mislila sam na sve koji prave te korona žurke i ne poštuju mere. Novčana kazna za sve koji prave žurke, ako ponove isto onda još veća kazna kao što svuda u svetu rade, a to je kućni pritvor ili zatvor. Pa koliko nam dnevo ljudi umire, gde je tu savest. Darko je poslednji na planeti da bilo šta ružno kažem, a on se pali kao hepo kockica, koji mu je moj više - rekla je za Zoka, pa nastavila:

Darko Lazić
foto: Kurir tv printscreen

- Kada je pre dve godine gostovao u "Zadruzi", sedeli smo sa Janjušem i razgovarali da nas troje otvorimo neku kafanu. Šalili smo se da se zove "Daleko bilo" i tada sam onako iz zezanja rekla "Prvo da sa Darkom izravnam račune", kad plati ceh, možemo da sarađujemo!" Kao da sma ga ubola u oko. Samo to spominje Od tog ceha je prošlo četiri godine i ja sam platila u restoranu taj dug od nekih 50.000 dinara i kraj priče - rekla je pevačica.

(Espreso / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.