U PETOJ DECENIJI PUCA KAKO IZGLEDA! FOLKERKI MOGU POZAVIDETI MNOGE, OTKRIVENO KAKO JE U PROŠLOSTI DOLAZILA DO PARA!
Foto: instagram printscreen

niste znali!

U PETOJ DECENIJI PUCA KAKO IZGLEDA! FOLKERKI MOGU POZAVIDETI MNOGE, OTKRIVENO KAKO JE U PROŠLOSTI DOLAZILA DO PARA!

Lepota i stas je ne napuštaju!

Objavljeno: 08:30h

Folk pevačica Tina Ivanović gazi petu deceniju, a na izgledu i uvek savršenoj liniji mogu joj pozavideti i mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola.

Naime, Tina je rođena kao Radmila Ivanović 28.9.1974. godine u Kosovskoj Kamenici, nakon čega se sa porodicom preselila u Veliku Planu. Živeli su u velikim finansijskim problemima. Otac joj je bio građevinski radnik, a majka domaćica.

Tina je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je podelila fotografiju na kojoj pozira u mini crvenoj haljini koja joj je jedva prekrila obline. Činjenica je da joj je linija i dalje perfektna, kao i da vodi računa izgledu. Tina je nasleđivala odeću od svoje starije sestre, a u osnovnoj školi je brala višnje kako bi zaradila, pisali su mediji.

Pevačica 25 godina uživa u skladnom braku sa Zvezdanom, a kako kaže, odnos im nema trzavice.

- Na početku veze kada je bio nemiran i držao diskoteke, razne devojčice su se muvale oko njega, ali ja sam to sve sasekla, sada je kao bubica. Zvezdan voli da se šali na svoj račun, ja ga ne shvatam ozbiljno, imamo stabilnu vezu. Mediji su pisali svašta, on voli da se zeza sa njima pa često izmisli nešto - dodala je pevačica.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.