BORIS NOVKOVIĆ I NJEGOVA SUPRUGA DALI NEVEROVATNO IME SVOM SINU: Mediji bruje o neobičnoj odluci!
Foto: Vladimir Sporčić, Printscreen Instagram

doneli odluku!

BORIS NOVKOVIĆ I NJEGOVA SUPRUGA DALI NEVEROVATNO IME SVOM SINU: Mediji bruje o neobičnoj odluci!

Nesvakidašnje ime dali su svom tek rođenom sinu.

Objavljeno:

Iris Wolf, supruga pevača Borisa Novkovića u utorak je carskim rezom u bolnici Merkur rodila njihovo drugo dete. Novković je rekao kako je porođaj prošao u redu i jedva čeka da mu supruga i sin stignu kući, a Iris je otkrila kako su malenom dali pomalo neobično ime Neo. Nije otkrila je li im inspiracija za ime bio Neo iz filma "Matrix", ali kratka i neobična imena vole oboje pa su tako i kćerki dali netipično ime Si, a i Borisovi sinovi iz prvog braka imaju kratka imena: Noa (10) i Bono (7). Neprospavane noći iskusnom tati Borisu neće biti problem, a o tome je pričao u jednom intervju kada mu se rodila ćerka.

Boris Novković
foto: Vladimir Sporčić

- Uživamo u roditeljstvu kompletno, svi zajedno i jako nam je lepo. Nismo imali problema s neprospavanim noćima. Rekao bih da sam sada u zrelijim godinama i ovo mi je treće dete pa sam i svemu pristupio iskusnije - rekao je tada. Druga prinova u braku s Iris mnoge je iznenadila jer je par prošle godine neko vreme živeo na različitim adresama, a bračna kriza nije dugo potrajala i par se pomirio i potvrdio dolazak prinove.

- Da, pomirili smo se. Nakon gotovo šest meseci Iris se vratila u naš dom, a uskoro očekujemo i prinovu u porodici. Sledeći mesec slavićemo dvaput, drugi rođendan naše ćerkice Si, koji je 2. aprila, a potom rođenje sinčića - rekao je nedavno Novković.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.