VATRENE VODITELJKE KONTRA ŠOUA RASPAMETILE REGION: Prva emisija još uvek nije emitovana, a već se PODIGLA PRAŠINA!
Foto: Kurir TV

DOMINIRAJU!

VATRENE VODITELJKE KONTRA ŠOUA RASPAMETILE REGION: Prva emisija još uvek nije emitovana, a već se PODIGLA PRAŠINA!

Ne propustite prvu epizodu emisije Kontra šou na Kurir televiziji u petak od 22h.

Objavljeno:

Kontra show je novi format koji će vas potpuno izuti iz cipela, a prva emisija će biti emitovana 16.aprila (petak) na Kurir televiziji od 22 časa. Prva gošća biće najpopularnija mlada pevačica u regionu - Teodora Džehverović.

Međutim, pored Džehverovićeve, verujemo da će sve oči biti uprtene u dve zanosne voditeljke, Jelenu Nikolić i Mariju Đurović, s obzirom da već sada privlače veliku pažnju medija i javnosti, kako svojim stasom, tako i atraktivnošću i lepotom. Bez sumnje, oba pola neće ostati radvnodušni na njih dve, a mnogi ih nazivaju OPASNICE.

Kontrashow
foto: Youtube

Jelena Nikolić je blistala u prvoj emisiji,a za istu odabrala je crnu elegantnu haljinu, koju je prekrila crnim blejzerom, a sve to upotpunila je srebrenim visećim minđušama.

Jelena Nikolić
foto: Instagram

Marija Đurović je za ovu priliku ponela haljinu koju je kreirala Sofija Milošević. U pitanju je duga plava haljina koja joj stoji kao salivena, a dodatan efekat daje šlic koji blago otvara nogu.

Marija Đurović
foto: Instagram

Bez imalo dileme, njih dve će biti zadužene da poremete sve gledaoce,a isto tako da ih "prikuju" za male ekrane, a ono što su pripremile NE PROPUŠTA SE!

(Espreso/E.Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.