SVA VANBRAČNA DECA NAŠIH ESTRADNJAKA: Neki su priznali, a neki nikada nisu želeli OČIMA DA IH VIDE!
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

ŠOK

SVA VANBRAČNA DECA NAŠIH ESTRADNJAKA: Neki su priznali, a neki nikada nisu želeli OČIMA DA IH VIDE!

Predstavljamo vam vanbračnu decu naših poznatih ličnosti

Objavljeno: 15:09h

Deca poznatih ličnosti često su pod lupom javnosti zbog poznatih roditelja, međutim, ima i onih o kojima se veoma malo zna. Zvezde koje imaju vanbračnu decu, veoma retko pričaju o njima, a njihove životne priče su svakako jedinstvene.

Predstavljamo vam vanbračnu decu naših poznatih ličnosti - Marinka Rokvića, Miroslava Ilića, Gorana Bregovića, pokojnog Šabana Šaulića, Dragana Kojića Kebe, Ere Ojdanića.

Miroslav Ilić, sin Devin

Miroslav je pre 33 godine dobio sina Devina tokom ljubavne veze s Mirjanom Antonović, zbog čega se ona i pevač i dalje sude.

On nikada nije želeo da prizna očinstvo, niti je do sada imao kontakt s vanbračnim naslednikom. Ipak, u toku je sudski proces u Beogradu tokom kojeg bi Ilić trebalo da se podvrgne DNK analizi.

Međutim, pevač to odbija, kao što odbija i da se vidi sa sinom Devinom. Kako je u ispovesti za Telegraf.rs ispričala Mirjana, Miroslav je sina video kao bebu i nikada više.

Miroslav Ilić, Devin Antonović
foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

- Ja sam u Beogradu boravila u stanu moje sestre, i dan danas često odem tamo. I Miroslav često dolazi tamo, igrao se sa Devinom i provodio vreme sa njim. On je poslednji put sina video kada je imao 18 meseci i tada mu je dao zlatni lančić, okačio oko rata i rekao: "Neka te Bog čuva"... - rekla nam je Mirjana u oktobru 2019.

- Sećam se, bili smo u "Interkontinentalu" kada je on došao. Igrao se sa detetom i bio je sa nama, tada mu je i dao taj zlatni lančić. Kad god bi ga spustio i krenuo ka vratima, mali bi počinjao da plače, i plače... On se tri puta vraćao da ga uzme. Kao da je nešto osećao da ide na put, da će se razdvojiti... - ispričala nam je tada Devinova majka.

Marinko Rokvić, sin Dario

Marinko Rokvić javno je obelodanio da ima vanbračnog sina Darija, koga je odmah i priznao. Pevač se prema svom sinu oduvek ponašao krajnje korektno i tretirao ga je kao punopravnog člana porodice.

Dario Rokvić sa suprugom i dvoje dece živi u Kanadi, ali povremeno posećuje Beograd, gde vreme provodi sa svojim ocem, ali i dvojicom braće Markom i Nikolom.

Dario Rokvić
foto: Printscreen

Šaban Šaulić, sin Robert

Pokojna legenda narodne muzike Šaban Šaulić je, pored troje dece koje je dobio sa suprugom Gocom, imao i vanbračnog sina Roberta.

Roberta je javnost imala prilike da vidi na očevoj sahrani u Aleji zaslužnih građana.

Kako je svojevremeno ispričao Šabanov bubnjar, Saša Ismetović Bata, Robert živi u Zrenjaninu sa starijom ženom koja ga je, navodno, odgajala.

Prema daljim navodima, ta žena je komšinica koja je Roberta uzela sa ulice kada je imao samo 10 meseci, a koja je rekla da je Šaban obilazio vanbračnog sina i da je davao novac za njega.

Robert Omaljev
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Iako je o njemu retko govorio, Šaban je jednom prilikom priznao da ima vanbračnog sina i da se brine o njemu.

- To je bilo mnogo, mnogo davno. Ja tada nisam bio ni oženjen - rekao je pevač u jednom intervjuu 2015. godine.

- Ja sam bio fer prema jednoj osobi koja je posle pet, šest godina rekla da je to moje dete. Ja sam isplatio do 18. godine sve alimentacije, majke mi moje, bez dokazivanja. Priznao sam ga jer sam pošten, čestit čovek, nisam hteo ništa ni da dokazujem - dodao je on tada.

Šaban Šaulić
foto: Printscreen

Goran Bregović, ćerka Željka

Prvi koji je pre više od četiri decenije priznao vanbračno dete bio je legendarni Goran Bregović. Goranu se ljubav desila sa Sarajkom Jasenkom koja se u to vreme bavila plesom, a trudnoća je bila potpuno neplanirana.

Ipak, frontmen Bijelog dugmeta je priznao ćerku Željku, koja danas živi u Austriji, udata je i ima decu, dok u braku sa suprugom Goran ima još tri ćerke.

Era Ojdanić, sin Andreas i ćerka Bjanka

Folker nikada nije krio da mnogo voli žene, kao i da je produkt njegovog razvratnog života dvoje vanbračne dece - sin Andreas i ćerka Bjanka.

- Andreas je završio fakultet, zaposlio se i uveliko radi. Švaler je na tatu. Dok je bio u srednjoj frizerskoj školi, umeo je da pravi cirkuse. Jednom me je pozvala njegova razredna, jer je na času fizičkog u bazenu vodio ljubav s drugaricom - rekao je Era.

Dragan Kojić Keba, ćerka Ina

Za razliku od mnogih njegovih kolega, Keba poput Miroslava Ilića neće ni da čuje za svoju ćerku Inu, rođenu iz veze s tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Godinama je Ljiljana pokušavala pravdu da pronađe na sudu, dok nije konačno utvrđeno da Keba jeste Inin otac i sud mu je naložio da plaća alimentaciju.

Ipak, i pored toga, Inu nikada nije želeo da vidi, govoreći da „to dete nije rođeno iz ljubavi“.

I Inina mama govorila je ranije iznoseći bolne stvari koje je doživela zajedno sa svojim detetom.

- Keba ima dvostruke aršine, to je jedan materijalista, bezdušan, koji medije koristi zarad sticanja materijalnog bogatstva. Ja sa njim imam iskustva već 20 godina, i znam da mu je samo materijalno bitno kod dece. On je na sudu izjavio, kada je već analiza krvi bila gotova, Ina je dobila astmu: "Ja ne priznajem analize, ne priznajem DNK, ništa ne priznajem i neću da lečim tuđu bolesnu decu" - objasnila nam je Jevremovićeva.

- Moje dete ne živi ni približno očevom standardu. Ona nema predstavu kako on živi i koliko ima novca. Sastavljamo kraj s krajem, ali uspevamo da se izborimo, dok on živi u luksuzu i ima sve blagodeti ovog sveta, kao i njegova porodica - rekla je Ljiljana jednom prilikom.

Ina Jevremović
foto: Printscreen Facebook

Siniša Mihajlović, sin Marko

Siniša Mihajlović sina je upoznao tek posle osamnaest godina, konkretno 2004. godine, iako ga je priznao odmah po rođenju.

Naime, trener Bolonje u braku s Arijanom ima petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i trojicu sinova - Miroslava, Nikolasa i Dušana. Međutim, poznato je i da Mihajlović ima još jednog sina, Marka, koga je priznao odmah po rođenju.

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Ali dosad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - rekao je jednom prilikom Siniša za domaće medije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.