JEDNE TE ISTE GLUMCE GLEDAMO, ŠETAJU IZ SERIJE U SERIJU: Miki Manojlović OPLEO po kolegama, DOSTA MU JE SVEGA!
Foto: Dragana Udovičić

auu!

JEDNE TE ISTE GLUMCE GLEDAMO, ŠETAJU IZ SERIJE U SERIJU: Miki Manojlović OPLEO po kolegama, DOSTA MU JE SVEGA!

Nije mogao da ćuti

Objavljeno:

Glumac Predrag Miki Manojlović prokomentarisao je činjenicu da se u Srbiji poslednjih godina snima veliki broj serija, te istakao da pažljivo bira koje uloge na malim ekranima će prihvatiti.

Predrag Miki Manojlović trenutno snima film i TV seriju "Trag divljači" Nenada Pavlovića, a nedavno je završio film i mini seriju "Bilo jednom u Srbiji" Petra Ristovskog.

- Smatram da nije nimalo dobra tolika produkcija serija danas. Uzroke tolikog snimanja ne znam, mogu samo da naslutim. Kada upalite televizor i menjate kanale, vidite jedne te iste glumce kako se šetaju iz serije u seriju. Onda više i ne znam šta gledam - objasnio je glumac za "Tanjug".

Branka Katić
foto: Printskreen/youtube

I glumica Branka Katić gvorila je o ovoj temi i priznala da je pomalo zatečena tolikim brojem domaćih TV serija, što se do sada nije dešavalo u Srbiji.

- Sve liči na izuzetan fenomen. Nisam producent i samim tim ne znam odakle uopšte stiže sav taj novac za realizaciju tih serija u Srbiji. Ali, ono što sigurno znam jeste da je najvažnije u ovom poslu da imamo dobar scenario. Kada se to postigne, onda je serija uspešna i sve ima smisla - rekla je Branka Katić.

(Espreso/Tanjug/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.