VIŠE NISU PEVAČI SADA SU ZVERI: Isklesali se od mišića, sve puca koliko su ZGODNI, devojke balave na NJIHOVE SLIKE!
Foto: Printscreen/jutjub/grand

vrela tela

VIŠE NISU PEVAČI SADA SU ZVERI: Isklesali se od mišića, sve puca koliko su ZGODNI, devojke balave na NJIHOVE SLIKE!

Kao što dame vole dobro da izgledaju i, između ostalog, tako ostave jak utisak na pomenutoj društvenoj mreži – ništa drugačija situacija nije ni sa ovim kršnim momcima, sa širokim ramenima

Objavljeno:

Na osnovu fotografija, kao i komentara sa Instagrama, Sloba Radanović, Nikola Rokvić, Saša Kovačević, Jovan Stefanović, Aleksandar Milić Mili – važe za najzategnutije muškarce sa domaće javne scene. Međutim, to nije oduvek bilo tako. Neki od njih su ranije bili mršavi, pa su rešili „da okrenu novi list” kako iz zdravstvenih, tako i iz estetskih razloga. Naporne treninge nisu propuštali, pa ih danas zato krase mišići i pločice na stomaku zbog kojih su često u fokusu, posebno žena koje im veoma javno upućuju komplimente.

Kao što dame vole dobro da izgledaju i, između ostalog, tako ostave jak utisak na pomenutoj društvenoj mreži – ništa drugačija situacija nije ni sa ovim kršnim momcima, sa širokim ramenima.

Sloba Radanović neretko objavljuje snimke i fotografije iz teretane kako bi pokazao svoj napredak i rad. Posle podizanja tegova i raznoraznih sprava rezultati su i te kako vidljivi, a ne izostaju ni komentari nežnijeg pola, koji je tu da primeti i oceni da li je svaki mišić na svom mestu.

– S*ksi Sloba. Predivan. Čovek-stena. Da ga nisam videla uživo, pomislila bih da je fotošop, Prelep si – samo je jedan od njih, dok fotografije broje i po nekoliko hiljada lajkova.

sloba radanović
foto: YouTube/printscreen

Nikola Rokvić jedan je od onih pevača koji ranije nije mario kada je ishrana u pitanju, ali kada je shvatio da se kilogrami iz dana u dan povećavaju, on je rešio da se „baci” na treninge i posebnu dijetu, te je za samo dva meseca uspeo da smrša čak sedam kilograma.

Aleksandar Milić Mili ima 52 godine, a telo mladića! Napornim treninzima, kompozitor i muzički producent uspeo je da se izdefiniše, a i danas svakodnevno radi na sebi, ne želeći da se opusti. Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama samo se može videti koliko zategnuto telo ima, iako je u šestoj deceniji života.

Aleksandar Milić Mili
foto: Printscreen

– Au, koji si ti frajer, Dobro telo, macan, dobar. Forma top, svaka čast – pravi je primer komentara kakve Mili dobija na Instagramu.

Saša Kovačević takođe je jedan od najzgodnijih muškaraca sa scene, koji svakom i najmanje provokativnom fotografijom prikupi na hiljade jakova i komentara na račun svog izgleda. Tako je bilo i kada je svetlost dana ugledala njegova fotografija iz kupatila, na kojoj se on nehajno doteruje, dok su u prvom planu – široka leđa i mišići ruku, pa stomaka.

„Ne smeš da izgledaš tako”, „Prelep, glase samo neki od komntara oduševljene publike, koja mu je velika podrška kada je i fitnes u pitanju.

Transformaciju Joce Stefanovića svojevremeno su mediji opisivali kao „butalnu”, jer se nekada znatno mršaviji mladić „pretvorio” u „pravu zver”. Jedno vreme čak je i kuburio s kilogramima, ali pošto je pronašao meru, mnogi su na društvenim mrežama izrazili kako divljenje, tako i zavist zbog toga kako pevač izgleda.

U komentarima, osim pozdrava i podrške, pitali bi ga sve – od toga u čemu je tajna do: „Koje si godište?” Pojedinci su ga čak prozvali i „Joca Švarceneger”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.