OPA! ZGODNA STJUARDESA PRVO JE LJUBILA SAŠU KOVAČEVIĆA PA PREŠLA NA NJEGOVOG KOLEGU: Rodila mu ćerku!
Vladan Savić, Foto: Printscreen Instagram

niste znali!

OPA! ZGODNA STJUARDESA PRVO JE LJUBILA SAŠU KOVAČEVIĆA PA PREŠLA NA NJEGOVOG KOLEGU: Rodila mu ćerku!

Stjuardesa i nekadašnja devojka Saše Kovačevića rodila ćerku njegovom kolegi

Objavljeno:

Lepa stjuardesa Jovana Jocić, supruga Vladana Savića - frontmena "Magla benda", javnosti je postala poznata još pre ljubavne veze sa sadašnjim izabranikom, i to zbog romanse sa Sašom Kovačevićem.

Jovana i Saša bili su u vezi četiri godine, a raskinuli su 2017. Nakon toga, Jovana se zaljubila u Vladu, sa kojim je već dugo u skladnoj zajednici, a prošlog leta dobili su ćerku Anđeliju. Ono što je činjenica je da Jovana ima top liniju, što je pokazala snimkom u kupaćim kostimima.

Mnoge je zanimalo zbog čega se Jovana i Vladan ne prate na Instagramu, a pevač je sada objasnio o čemu se radi.

- Ne pratimo se, nikad se nismo ni pratili. Ne znam šta bih odgovorio. Ima tu raznih situacija od ranije. Jednostavno tamo se ne pratimo, ali zapratićemo se. Ako se ne pratimo, to znači kao da nismo zajedno pošto se svi vode socijalnim mrežama. Kao da je važno. Što bih pratio svoju ženu? Po ceo dan sam s njom - rekao je Vladan na televiziji "IDJ", pa se našalio da mu je Jovana bivša verenica, budući da je prošlo više od šest meseci otkako su se verili:

- Mislim bivšu verenicu, veridba traje šest meseci. Sad mi je devojka sa kojom imam ćerku Anđeliju. Tako da nije sve socijalna mreža.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.