GODINAMA NISU IMALI KONTAKT! KORONA IH JE PONOVO SPOJILA: Zlata Petrović se zbog VIRUSA pomirila sa Hasanom!
Zlata Petrović i Hasan Dudić, Foto: Damir Dervišagić / Ana Paunković

sudbina!

GODINAMA NISU IMALI KONTAKT! KORONA IH JE PONOVO SPOJILA: Zlata Petrović se zbog VIRUSA pomirila sa Hasanom!

U odličnim su odnosima!

Objavljeno:

Bivši supružnici Zlata Petrović i Hasan Dudić godinu dana nisu komunicirali. Međutim, kada se pevač i kantautor zarazio koronavirusom i završio u bolnici, folkerka ga je odmah pozvala telefonom i našla mu se "pri ruci".

Hasan Dudić, Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić / Ana Paunković

Pevačica Zlata Petrović pomirila se sa bivšim suprugom, kantautorom Hasanom Dudićem, nakon godinu dana svađe.

Nakon što je Dudić oboleo od koronavirusa, a potom i prebačen na bolničko lečenje zbog obostranog zapaljenja pluća, folkerka se zabrinula za njegovo zdravstveno stanje pa je odmah pozala telefonom i ponudila pomoć. Ona je čak pokrenula sva moguća lekarska poznanstva kako bi se raspitala i kako bi je izveštavali o njegovom zdravlju.

“Zlata i Hasan posle razvoda su ostali u fenomenalnim odnosima. Uvek su bili tu jedno za drugo, pogotovo kada su imali problema sa sinom zbog kockarskih dugova. I to su uspeli zajedno da prebrode. Međutim, njihov odnos je zahladneo u poslednjih godinu dana iz nama nepoznatih razloga, te uopšte nisu imali kontakt”, otkriva izvor i dodaje da je Zlata prva stupila u kontakt sa Hasanom.

Hasan Dudić
foto: Sonja Spasić

“Pozvala ga je telefonom čim joj je sin javio da se Hasan ne oseća dobro. Razgovarali su kao dve normalne i odrasle osobe, odnosno koliko je Dudić u tom stanju mogao da komunicira”, rekao je naš izvor.

Podsetimo, Hasan je u petak 2. aprila primljen u KBC Zvezdara sa obostranom upalom pluća i otežanim disanjem, te je bio i na kiseoniku., a 10. aprila izašao je iz bolnice.

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.