ARKAN GA JE PLATIO DA PIŠE ZA CECU,A ONDA SU REAGOVALI I NJEGOVI LJUDI: Za neuspelu saradnju krivi Marinu Tucaković
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

progovorio!

ARKAN GA JE PLATIO DA PIŠE ZA CECU,A ONDA SU REAGOVALI I NJEGOVI LJUDI: Za neuspelu saradnju krivi Marinu Tucaković

Milić Vukašinović o saradnji sa Ražnatovićima!

Objavljeno: 11:18h

Milić Vukašinović prisetio se svoje saradnje sa Hankom Paldum i Svetlanom Cecom Ražnatović, te otkrio kako mu je Željko Ražnatović Arkan, posle rata, ponudio da dođe u Beograd, samo kako bi Ceci uradio album i da mu je tom prilikom obezbedio hotelski smeštaj i hranu.

"Paralelno sa rokenrolom i Vatrenim poljupcem, ja sam napravio revoluciju i u narodnoj muzici sa Hankom Paldum. Singlom 'Volela sam, volela' ja sam tu vrstu muzike podigao na koncertni nivo, Hanka je u Domu sindikata imala po tri dana vezane koncerte, i to po dva dnevno. Taj singl je razvalio Jugoslaviju", započeo je.

Ceca
foto: Stefan Stojanović

Milić se potom prisetio saradnje sa Cecom, kojom na kraju nije bio zadovoljan zbog, kako tvrdi, umešanosti Marine Tucaković.

"Posle rata ja sam došao u Beograd, kada mi je pokojni Arkan preko mog menadžera poručio da dođem u Beograd da radim za Cecu LP ploču. On je meni dao sobu u hotelu 'Jugoslavija' na šest meseci, sve mi je bilo na raspolaganju. Ja sam imao neke pesme za Cecu, međutim, tu se nešto Marina Tucaković umešala jer je htela da ona piše tekstove", objasnio je Milić.

"Arkan je na kraju morao da popusti, nije mogao da izađe na kraj sa njih dve. Sećam se kako mi je namigivao kad mi je rekao: 'Ti znaš da su ti pesme staromodne', odmah sam znao šta je. Meni je on isplatio dve pesme koje sam uradio za nju: 'Volela sam, volela' i 'Tražio si sve'. Kasnije su uzeli još dve pesme, i to je bilo pred Arkanovu pogibiju, nekoliko dana ranije je bila promocija tog albuma. Jedna se kod mene zvala 'Kad suza više ne bude', tu su promenili u 'Ako te ona odbije', a druga 'Sviće dan'. Rekao sam tad Marini da nema govora o tome da mi menja tekstove i da mi vrati pesme, i zdravo. Ipak, ona ih je snimila sa Marininim tekstovima, ali ja to nisam znao", rekao je.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

Ipak, Milić navodi da su tekstovi na kraju bili promenjeni, što je otkrio na promociji albuma.

"Kad sam stigao na promociju albuma 'Ceca 2000' pustili oni pesme, ja čujem moje melodije, ali tekstovi promenjeni - Marinini, a ne moji. Ja poludeo, odmah sam otišao u kuhinju i napio sam se za pola sata. Sećam se da sam se penjao na sto, da sam nešto urlao. A oni Arkanovi ljudi, pošto su znali da smo nas dvojica dobri, samo su mi fino rekli: 'Miliću, ajde...', i tako se to završilo", prisetio se Milić.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.