NINA RADULOVIĆ OČAJNA ZBOG CELE SITUACIJE! STALNO SE PITA SAMO JEDNO: Ne može od SKANDALA da dođe sebi!
Nina Radulović, Foto: Printscreen

UŽAS!

NINA RADULOVIĆ OČAJNA ZBOG CELE SITUACIJE! STALNO SE PITA SAMO JEDNO: Ne može od SKANDALA da dođe sebi!

Donela je jednu bitnu odluku!

Objavljeno:

Nakon što je Branislava Lečića glumica Danijela Štajnfeld prijavila za silovanje, a nakon toga Merima Isaković ispričala da ju je je davne 1978. godine takođe napastvovao kada je imala samo 18 godina, bivša glumčeva supruga Nina Radulović navodno ne može da dođe sebi.

Ninina prijateljica navela je kako se voditeljka oseća i koju veliku odluku je navodno donela, shodno haosu u kom se nalazi njena porodica posle ozbiljnih optužbi na Branislavov račun.

zabava, estrada, Branislav Lečić
foto: printscreen

"Nina je nedavno prošla pakao. Godinama je imala problem sa diskus hernijom, a nakon što se povredila kad se okliznula i pala niz stepenice, bolest se pogoršala pa je morala na operaciju. Otvoreno je pričala u javnosti kako joj teče oporavak, za koji je odmah znala da će potrajati. Nakon što je u javnosti izašla priča o teškim optužbama na Lečićev račun ona se nikome ne javlja, odlučila je da je tako najbolje. Ona ipak ima dete sa njim", rekla je drugarica voditeljke.

"Sreća u nesreći je da ne ide na posao već neko vreme. Očajna je, raspoložene joj non-stop varira. Stalno priča: 'Kad će ovo da se završi?', ne može sebi da dođe. Sve ovo joj samo usporava oporavak posle operacije koju je imala pre tri meseca", dodala je Ninina prijateljica.

Nina Radulović
foto: Printscreen

Voditeljka Nina Radulović se nedavno oglasila za medije, ali nije želela da komentariše skandal u kom se našao njen bivši suprug sa kojim ima sina Lava.

"Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju", poručila je Nina za Story, prenose mediji.

Nina je sa Branislavom Lečićem bila u braku od 2010. do 2016. godine, upravo u periodu kada Štajnfeldova tvrdi da ju je glumac silovao, a sina Lava bivši par dobio je 2011. godine.

(Espreso / Blic / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.