OGLASIO SE DANIJEL, TVRDI DA JE BIO SA SESTRAMA KARIĆ: Izneo ŠOK INTIMNE DETALJE vrelog odnosa i akcijanja!
Foto: Youtube printscreen

šok

OGLASIO SE DANIJEL, TVRDI DA JE BIO SA SESTRAMA KARIĆ: Izneo ŠOK INTIMNE DETALJE vrelog odnosa i akcijanja!

Bivši zadrugar je otkrio da mu je krivo što se Miljana Kulić, sada već njegova bivša devojka

Objavljeno:

Danijel Višić nedavno je izbačen iz rijalitija "Zadruga 4" odlukom publike čija je podrška izostala.

Bivši zadrugar je otkrio da mu je krivo što se Miljana Kulić, sada već njegova bivša devojka, ošišala do glave, ali da je čak načuo da je to uradila zbog njega, jer je on tada već uveliko bio u izolaciji spreman za izlazak iz rijalitija.

- Krivo mi je, nisam ni pretpostavljao da je spremna za tako nešto. Dolazili su mi u izolaciju i govorili mi da se ošišala zbog mene, ali ja ne verujem u to. Mislim da je to uradila zbog porodične situacije i što se toga tiče, ona ima punu moju podršku, stvarno joj želim sve najbolje i njoj i njenoj porodici - rekao je Danijel za Srbijadanas.com, a onda prokomentarisao Stefana Karića kao bivšeg cimera.

Danijel Višić
foto: youtubescreen

- Ja sam bio sa Karićevim sestrama. Sa jednom sam baš bio pred ulazak i ona mi je rekla da pozdravim Stefana. On me je pitao odakle ih znam, ja sam mu rekao da sam bio sa njima. On nije mogao da veruje! Sa ovom mlađom sam bio još u srednjoj školi, ništa ozbiljno, a sa starijom isto možda mesec dana, obe su bile kombinacije neke, ali sam sa obe ostao okej. Još one baš liče, isti glas, sve, žive jedna preko puta druge... Nisam znao da su sestre, tek kasnije sam saznao (smeh) - rekao je Višić.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.